Etkinlik Dosyası

CEVISAMA 2008

Tarih: Şubat 2008 Kaynak: CEVISAMA Resmi Web Sitesi Çeviren: Gökçe Aras, Şirin Uzun
Ana Sayfa


Her daim kendini geliştiren bir fuar olan CEVISAMA; değişen Dünya’da değişen ihtiyaçların sergilendiği pazardaki işletmecilere de efektif çözümler sunuyor.

CEVISAMA 2008 “Artechnology” olarak adlandırdığı yeni konsepti; sanat, tasarım, mimarlık, teknoloji, yazı, resim, ses ve rengi içeren yenilikçi anlatıma dayanıyor. Konsept; akılsallık ve duygusallığı, somutluğu ve soyutluğu birbirleriyle harmanlıyor. CEVISAMA, “en son üretileni ilk olarak sergilemek” sloganını benimsiyor. Fuar, en yenilikçi tasarımları sergileme konusunda bir referans noktası ve seramik endüstrisinde mimarlığın, dekorasyonun ve banyo mobilyalarının ihtiyaçlarını sağlayabilecek bir çok çözümün evrensel vizyonunu üstlenmiş durumda. Bu durum her geçen yıl ziyaretçilerin de ilgisi ile artıyor.

CEVISAMA önümüzdeki üç yıl için stratejik bir plan geliştiriyor. Bu plan, yatırımcılar ve fuar katılımcılarının iyi geri dönüşler almalarının sağlanmasını da içeriyor. Birçok değişik ürünün sergileneceği büyük uluslararası fuarlardan birisi olan CEVISAMA’nın en önemli özelliklerinden birisi de bütünle özdeşleşmesi. CEVISAMA kapsamında düzenlenen CEVISAMA INDI’de ise son trendlerin ve en iyi tasarımların tanıtımları yapılacak.

CEVISAMA, “Son’ları Göstermek için Bir İlk”

90.000 m²’nin üzerinde bir alanda ve Bluespace ve Ceramina Innova gibi özellikleri de barındıran CEVISAMA 2008’de zamanın en yenilikçi ürünleri ve uygulamaları sergilenecek.

26. Uluslararası Mimari Seramikler ve Banyo Mobilyaları Fuarı CEVISAMA 2008, 05 – 09 Şubat 2008 tarihleri arasında İspanya’nın Valencia kentinde düzenlenecek.

Seramik taşlar ve banyo mobilyaları konusunda başlıca ticaret fuarı olan CEVISAMA’da dünyanın çeşitli yerlerinden 1.200’den fazla firma yer alacak.

CEVISAMA ticari bir fuar olmanın yanı sıra; son trendlerin, devrimci konstrüksiyonların, mimari ve dekoratif çözümlerin sergilendiği kapsamlı bir oluşum.

Ticari sergilerin yanı sıra ziyaretçiler, tasarım ve mimarlıkla ilişkili eğitimsel gelişim gibi özellikleri de içeren CEVISAMA programının zevkini de çıkarabilecekler.

Bu program; yarışmalar, sergiler ve dünyanın başlıca endüstriyel figürleri tarafından verilecek olan konferans etkinliklerini bünyesinde barındırıyor.

Trans/hitos seramik taşlar gösterileri, bu yıl Bluespace Galeri tarafından fuara dahil edildi. Yeni banyo kültürü ile ilgili ürünleri sergileyen uluslararası fuar, banyonun huzurla ilişkili bir şekilde gelişmekte olan bir mekan olarak algılanmasına da katkıda bulunuyor.

Ayrıca, yaklaşan “CEVISAMA Ceramica Innova” da önemli bir role sahip olacak. Redit’in organize ettiği ITC (Seramik Kaplama Teknolojisi Endüstrisi) ile ilişkili Makine - Mekanizma gösterisi ile aynı zamana denk gelen girişim öncelikle seramik taş teknolojisi endüstrisi ürünleri ve düzeneklerine ve ürünlerdeki ve uygulamalardaki en son yeniliklere odaklanacak. Çevre ve enerji konuları da organizasyonda yerini alacak.

CEVISAMA’da da bütün uluslararası fuarlarda olduğu gibi yabancı firma ve ziyaretçi katılımcı oranları artıyor. Eskilere nazaran 2008’de 25 farklı ülkeden serginin %22 sini oluşturan bir yabancı firma katılımı söz konusu. Bu payın büyük bir kısmını İtalya oluşturuyor. İtalya %50’lik ziyaretçi ve %10’luk ürün payına sahip.

Trendler ve uluslararası katılımın yanı sıra fuarın üçüncü özelliği olan “ticaret” CEVISAMA’nın başlıca dayanakları. Fuar, müşteri ve işletmeci arasında iletişime de olanak sağlıyor. Fuar, firmaların yeni müşteri kazanması için de önemli bir yol.

Son bir kaç yıldır CEVISAMA; mimarların, inşaat mühendislerinin, tasarımcıların, ticari yayınların ve ürün geliştiricilerin dikkatini de çekiyor. Bütün bu gruplar inşaat ve yenileme konularında dikkati çekerek son alıcının kararını etkileyebilecek gruplar.

Bu fuarın; seramiğin ve banyo mobilyalarının mimari ve dekoratif potansiyelini görecek olan yüksek kalitedeki ziyaretçileri yönlendirme konusunda büyük bir etkisi olacak.

“En son üretimi sergilemek için ilk olmak” misyonunu üstlenen CEVISAMA’yı geçen sene 13.000 kadarı 147 farklı ülkeden gelen müşteriler olmak üzere, 90.000’den fazla ziyaretçi ziyaret etti.

Fuar Alanı’nda;
241.000 m²’lik teşhir alanı
7.000 araçlık park alanı
11.000 m²’lik konferans alanları ve büyük bir kongre salonu.
10.000 m²’lik yemek ve sağlık hizmeti alanları
Bütün alana yayılmış fiber optik kablolar
Kablosuz internet bağlantısı yer alıyor.

Fuarda Sergilenecek Ürünler
Seramik kaplamalar, banyo ve mutfak mobilyaları, çatı kaplamaları, tuğlalar, vitrin mobilyalari, işlenmemiş malzemeler, camlar, cam ve seramik hamurları, renkler, seramik duvar ve yer kaplamalarını uygulama ekipmanları ve makinalar.CEVISAMA 2008
CEVISAMA 2008
Etkinlik Dosyası Arşivi
Dönem içinde gerçekleştirilen etkinlik dosyalarının listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinlik dosyasını listeden seçiniz.