Etkinlik Dosyası

ArkiPARC 2008

Tarih: Aralık 2008
ArkiPARC 2008 Hakkında


Gayrimenkul, mimarlık ve inşaat endüstrilerinin Türkiye’deki en büyük etkinliği olmaya aday ArkiPARC 2008, 15 - 17 Ekim 2008’de “Kentsel Kalite için Diyalog” temasıyla İstanbul’da gerçekleşecek. VitrA, Siemens Ev Aletleri ve Emlak Konut GYO ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ArkiPARC 2008’in ana konuşmacıları, dünyaca ünlü Hollandalı mimar Rem Koolhaas, Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ve Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof.Dr. Murat Güvenç.

Ulusal ve uluslararası konferans ve panellerin düzenleneceği etkinlikte, ArkiPARC ödülleri ile de fiziksel çevrenin niteliğinin iyileştirilmesine katkı sağlayan kişi ve kurumlar onurlandırılacak. Etkinlik ve ödüllerin yanı sıra katılımcılar arasında birebir ilişkilerin kurulması için fırsatların sunulması ve uygun buluşma ortamlarının yaratılması da esas hedeflerden biri.ArkiPARC 2008
ArkiPARC 2008
Etkinlik Dosyası Arşivi
Dönem içinde gerçekleştirilen etkinlik dosyalarının listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinlik dosyasını listeden seçiniz.