Haberler

"Kentsel dönüşüme suç taciri karşı"

Tarih: 19 Kasım 2007 Kaynak: Milliyet
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, bazı oluşumların ve kişilerin gecekondulaşmadan beslendiklerini, bu yüzden kentsel dönüşümü engellemeye çalıştıklarını öne sürdü.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Bayraktar, "Bazı siyasi oluşumlar, açıkgözler, yanlış düşünenler, esrar, eroin ve kadın ticareti yapan yanlış insanlarımız, gecekondu ve kaçak yapılaşma bölgelerinden çokça beslendikleri için bu olgunun kaldırılıp atılmasına engel olmaya çalışıyorlar" dedi.

Bu grupların özellikle İstanbul'da bulunduğu kaydeden Bayraktar şunları söyledi: "Açıkgözleri ve fırsatçıları işin vitrinine koymak, masum insanları kullanmak için ciddi gayret sarf ettiklerini görmekteyiz. İnşallah bunları kıracağız."

E-tapu dönemi başlıyor
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Erbakan da tapu işlemlerinin artık elektronik ortamda yapılacağını bildirdi. Erbakan, Türkiye genelinde tapu ve kadastro çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.