Haberler

DP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Yılmaz projelerini anlattı

Tarih: 23 Mart 2009 Kaynak: Zaman Yazan: Kemal Başol
Demokrat Parti (DP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, projelerini seçmenleriyle paylaştı.

Makro AVM'deki sinema salonunda vatandaşlarla buluşan Yılmaz, proje tanıtımına katılan sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Kentin ulaşım ve otopark sorunlarının çözüleceğini söyleyen Yılmaz, "Kırıkkale'de araç trafiğini rahatlatmak için bir an önce Etiler kavşağı, Sanayi Çarşısı kavşağı, Karşıyaka-Yuva tren yolu hemzemin kavşağı ve Atatürk Bulvarı -imam hatip kavşaklarındaki alt ve üst geçitler yapılmalı. Bu alt-üst geçitler yapılınca kazalar azalacak." dedi. Kırıkkale Üniversitesi'nin şehre önemli bir katkı sağladığını vurgulayan Yılmaz, Ankara ile Kırıkkale arasındaki ulaşımın da öğrencilerin ve vatandaşların faydasına olacak şekilde yeniden düzenleneceğini dile getirdi. Kırıkkale'ye bir üniversite daha kurulması için de gerekli imkanların sağlanacağını aktaran Yılmaz, Çullu Mahallesi'ne fuar ve panayır merkezleri, spor kompleksleri, hayvanat bahçesi, piknik alanları yapacaklarını sözlerine ekledi.

YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.