Haberler

Japonlar kendini evinde hissedecek

Tarih: 29 Mart 2010 Kaynak: Milliyet
İstanbul'a gelen Japonları kendine hedef kitle olarak seçen ViaPort Mayıs ayından itibaren hizmete girecek Bayraktarlar Grubu tarafından Kurtköy'de yapımına devam edilen ve gelecek ay faaliyete geçmesi planlanan ViaPort otelinde hedef kitle olarak belirlenen Japonlara özel odalar, tuvalet ve restoranlar yapılıyor. Japon turistlere Japonca bilen personel hizmet edecek.

Öncelikli hedeflerini İstanbul'a gelen Japon turistleri olarak belirlediklerini anlatan otelin işletmecisi Ertuğrul Kurtulan, bunun yanı sıra otel bölgesindeki Honda ve Toyota gibi büyük Japon kuruluşlarının misafirlerini de ağırlayacaklarını söyledi. Kurtalan, "Japonların kendilerine has yatak ve tuvalet özellikleri var. Ayrıca gittikleri yerlerde kendi mutfaklarını istiyorlar. Hizmet veren garsonlar Japonca bilen insanlardan oluşacak. Bunun yanı sıra Japon restoranımız da bulunacak. Bunun için otelin 300 olan oda sayısının yaklaşık yarısını Japon ihtiyaçlarına göre donattık" diye konuştu.

Formula 1'de Ağırlayacak
27 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek Formula 1 Grand Prix'i kapsamında Brawn GP ve Renault takımlarına ev sahipliği yapacaklarını anlatan Kurtalan, bunun yanı sıra Ecclestone'un 35 kişilik VİP arkadaşlarını da ağırlayacaklarını bildirdi. Kurtalan bölgede bir de Disneyland ayarında eğlence tesisi kuracaklarını açıkladı.

Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.