Haberler

Malkara TOKİ konut inşaatı martta başlıyor

Tarih: 15 Ekim 2009 Kaynak: Zaman Yazan: Hakan Çelikdüven
Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, ilçedeki dar gelirli vatandaşlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptıracakları konutlar konusunda önemli gelişmeler olduğunu bildirdi.

Geçtiğimiz hafta Ankara'ya gerçekleştirdiği üç günlük ziyaretin ardından basınla bir araya gelen başkan Kaya, ilk etapta Hacıevhat Mahallesi'ne yapılacak konutlar için TOKİ yetkililerince proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2-2,5 ay gibi kısa bir zaman zarfında ihale edilerek en geç 2010'da inşaatların başlayacağı müjdesini verdi. TOKİ konutlarının yapımına ilişkin teknik bilgiler de veren başkan Kaya şunları söyledi: "Hacıevhat Mahallesi Erenler semti mevkiinde yer alan mülkiyeti belediyeye ait 54,5 dönüm alan üzerinde, ilçenin en alt gelir grubuna mensup yoksul vatandaşlarımız için 45'er metrekarelik olmak kaydıyla yaklaşık 500 konut inşaat edilecek. Bu çerçevede hazırlanmakta olan proje, daha sonra ihale dairesine gönderilerek ve ihalesinin gerçekleştirilmesini müteakiben konutların inşaatına başlanacak."
Takip
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.