Haberler

Emlak sektörü internete taşınıyor

Tarih: 11 Haziran 2007 Kaynak: Radikal
Türkiye'nin en büyük emlak sitesi emlak.milliyet.com.tr, 15 emlak odası, 24 emlak meslek derneğinin temsilcilerini Doğan Medya Center'da buluşturdu.

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ile emlak.milliyetcom.tr arasında imzalanan protokol kapsamında Milliyet'in tüm emlak oda ve dernekleri için ayrı ayrı tasarladığı web siteleri ve bu sitelerle verilecek ücretsiz emlak programının tanıtıldığı toplantıya Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Tijen Mergen ve TEMFED Başkanı H. Ali Taylan katıldı.

Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Tijen Mergen emlak sektörünün son yıllarda çok hızlı gelişim gösterdiğini ve bunun sürmesini beklediklerini anlatarak, erken seçim sürecinin sektörü biraz durgunlaştırmasına rağmen, yıl sonuna doğru tekrar hareketliliğin başlayacağını söyledi. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan da, emlak sektörünün internete taşınarak büyük bir değişim geçireceğinden kuşku duymadığını söyledi.

Protokol ne getiriyor?
Protokolle emlakçılar, web sitesi üzerinden ilan girişleri yapabilecek, ellerindeki gayrimenkullerin ziyaretçiler tarafından görüntülenmesini kolaylaştıracak arama motoru hizmetinden yararlanabilecek. İmzalanan protokolle meslek dernek ve oda üyeleri, kendilerine özel emlak.milliyet.com.tr üyelik paketlerinden de faydalanma imkânına sahip olacak.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.