Haberler

ArkiPARC Gazete Gayrimenkul Sektöründe Olanı Biteni Yazıyor..!

Tarih: 20 Haziran 2008
Arkitera Mimarlık Merkezi’nin kentlerin yapılanmasında önemli role sahip gayrimenkul sektörüne farklı bir açıdan bakmayı ve ilişkili tüm sektörlerdeki gelişmeleri yakından takip etmeyi amaçlayan Türkiye’nin ilk gayrimenkul gazetesi “ArkiPARC Gazete” çok yakında çıkıyor. Gündemi oluşturan konu ve konukları ile zengin bir içeriğe sahip olacak ArkiPARC Gazete üç ayda bir yayınlanacak ve ücretsiz olarak dağıtılacak.

3 Nisan 2008’de yayın hayatına başlayan, hızla gelişen gayrimenkul sektörünün nabzını tutacak bir iletişim platformu olmayı hedefleyen, Arkitera Mimarlık Merkezi’nin yeni yayını www.arkiparc.com.tr‘nin kısa zamanda yüksek bir okuyucu oranına ulaşmasının ardından ArkiPARC Gazete de yayın hayatına başlıyor.

Üç ayda bir yayımlanacak ArkiPARC Gazete’nin içeriğini www.arkiparc.com.tr’den derlenen önemli haberler, gayrimenkul sektöründe söz sahibi konuklar ile yapılan söyleşiler, ulusal ve uluslararası platformlarda gerçekleşecek etkinlikler, sektörün ilgisini çekecek ayrıntılı dosya konuları ve güncel projeler hakkında detaylı bilgiler oluşturacak. ArkiPARC Gazete’de gayrimenkul sektörünün ihtiyacına yönelik farklı konularda uzmanlaşmış kurum ve yayın gibi oluşumları bir arada toplayan bir veri tabanı niteliği taşıyan Arkiparc.com.tr’nin rehber bölümünden seçilen konular da yer alacak. Ayrıca ArkiPARC Gazete’de finans analizleri, etkinliklerden görüntüler, finans ve inşaat sektörünün tabanını oluşturduğu gayrimenkul sektörünün birbirinin dilini daha iyi anlayabilmesi için terimler sözlüğü ve Arkitera Mimarlık Merkezi’nin 15-17 Ekim 2008 tarihleri arasında Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde bu yıl ilkini gerçekleştireceği ArkiPARC 2008 buluşması ile ilgili güncel haberlere de yer verilecek.

ArkiPARC Gazete’nin, zamanla daha yüksek bir okuyucu oranına ulaşması ve zengin içeriğiyle zirveye oturması bekleniyor.
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.