Haberler

Türkiye’nin ‘Outlet’i açıldı: VIA/PORT Outlet Shopping

Tarih: 2 Eylül 2008


Avrupa’nın ve Türkiye’nin ‘outlet’ konseptli en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan VIA/PORT Outlet Shopping, “Türkiye’nin Outleti” sloganıyla İstanbul Park yolu Sabiha Gökçen Kavşağı’nda açıldı. Avrupa ve ABD’deki ‘outlet’ mağazacılık bilinci esas alınarak planlanan ve çatısı altında dünyanın ve Türkiye’nin ünlü markalarını barındıran VIA/PORT, tüketicilere en kaliteli ürünlere en uygun fiyatlarla sahip olma mutluluğunu yaşatacak.

Avrupa’nın ve Türkiye’nin ‘outlet’ konseptli dev alışveriş merkezi VIA/PORT Outlet Shopping, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dünyaca ünlü markaları en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturacak olan VIA/PORT, VIA bedesteni, çocuk oyun alanları, go-card pisti, atv parkuru, pony club gibi farklı aktiviteleriyle ‘herkesin yaşam alanı’ olacak.



‘Gerçek outlet’ keyfi
Dünyaca ünlü markaların ‘outlet’ mağazalarıyla yer aldığı VIA/PORT Outlet Shopping, hem kaliteli ve kazançlı alışverişi hem de tüm gün eğlenceli vakit geçirme fırsatını birarada sunuyor. Toplam 142 mağazasıyla ziyaretçilerine ‘gerçek outlet alışveriş’ keyfini yaşatacak olan VIA/PORT, sahip olduğu marka karmasıyla 7’den 70’e herkese hitap edecek. Her gelir grubundan genç, orta, yaşlı, çocuk her yaştan tüketici VIA/PORT’tan mutlu ayrılacak. Türk perakende sektörünün yeni yeni tanıştığı outlet kavramını gerçek anlamda tüketicilerle buluşturacak olan VIA/PORT ile artık Unitim Perakende Grubu, Lacoste, Calvin Klein, Beymen, Timberland, Tommy Hillfiger, Deriden, Silk&Cashmere, Bandolera, Not The Same gibi lüks kategorilerde yer alan markalar ulaşılabilir hale gelecek.

Kasaba'da alışveriş
Anadolu, Osmanlı ve Akdeniz mimarisinden esinlenerek tasarlanan VIA/PORT, farklı mimarisiyle ziyaretçilerine ‘kasabada keyifli bir alışveriş yapma’ imkânı sağlıyor. Alışveriş alanları ve food court bölümünün yanı sıra go card pisti, atv parkuru, pony club’ı, turistik bedesteni, yapay göleti bulunan VIA/PORT, hem alışveriş hem eğlence keyfini bir arada sunuyor. TEM Otoyolu Sabiha Gökçen gişeleri çıkışında yer alan VIA/PORT’un 2.500 araçlık otoparkı bulunuyor.

Hangi markalar var?
Adidas, Adil Işık, Aldo, Artwork, Aslı Börek, Atalar, Atasay, Babos, Bandolera, Baydöner, Bebiccino, Bernardo, Beymen, Bıcırium, Bisse, Burger King, Bücürük, Cacharel, Cafevia, Calvin Klein, Ceyo, Colin’s, Cosmo Home, Dagi, Damat Tween, DeFacto, Değirmen, Deriden, Derimod, Dufy, Eczane Kırmızı, ElectroWorld, Euromoda, Fabrika, Fisho, Flo, GANT, Gloria Jean’s, GözGrup, Guard, Gündöner, İnci, İpekevim, İpekyol, İşbir Yatak, Kafkas, Kahve Dünyası, Kanyon Optik, Kanz, Karaca, Kayseri Mutfağı, Kemal Tanca, Kırkpınar Lokantası, KidCentrum, Kigılı, Koçak Gold, Koton, Köfteci Ramiz, Kumpirim, Kütahya Porselen, Lacoste, Lahmcn, LC Waikiki, Levi’s, Lizay, Malatya Pazarı, Mango Outlet, Marmaris Büfe, Mavi Jean’s, Meira, Mesut Güneş, Mudoutlet, Network, Nike, No Fear, Nova Store, NTS, Özsüt, Papa John’s, Perline, Pierre Cardin, Polaris, Popeyes, Puma, Punto, Quiksilver, Ramsey, Reebok, Robert’s Coffee, Saat&Saat, Sabri Özel, Sarar, Sbarro, Seden, Sette, Silk Cashmere, So Chic, Sultanahmet Köftecisi, Süvari, Swatch, Şişli Optik, Ted Lapidus, Tefal, Tergan, Tesco Kipa, Tiffany, Studio Tim, Timberland, Togo, Tommy Hillfiger, Turkcell, Unitim Perakende Grubu, U.S. Polo, Valore, Yatakevi, Zeplin, Zeynel
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.