Haberler

Marmara Belediyeler Birliği Bursa'da toplandı

Tarih: 5 Haziran 2009 Kaynak: Olay
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin başkanı olduğu Marmara Belediyeler Birliği'nin ilk encümen toplantısı Bursa'da yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığında tarihi belediye binasında gerçekleştirilen toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak katıldı. Başkan Altepe, toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, gündem maddelerine göre önümüzdeki aylarda neler yapılacağını incelediklerini söyledi. Başkan Altepe, "Başkanlığını Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bizim yürüttüğümüz Marmara Belediyeler Birliği'nin ilk encümen toplantısında, bölgedeki belediyelerin özellikle personel eğitimi ile yurtdışı ve yurtiçi programlarıyla ilgili Ankara bazında yapılacak çalışmalar gündeme alındı. Belediyelerin örnek projeleri diğer belediyelerle de paylaşıldı. Bu toplantıların diğer belediyelerin ufkunu açacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Başkan Altepe, toplantının ardından belediye başkanlarıyla birlikte Tuzpazarı Çarşısı, Uzun Çarşı, Kamberler Parkı, Ördekli Kültür Merkezi, Tophane ve Saltanat Kapı, Haraççıoğlu Medresesi, Eski Mehmed Dede Aşevi ve halen inşaatı süren Sümbüllübahçe Konağı'nda incelemelerde bulundu. Altepe, Osmangazi Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirilen Hüdavendigar kapalı pazaryeri, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi ve Sukaypark'ı gezdirdiği belediye başkanlarına yeni dönem çalışmalarıyla ilgili bilgiler de verdi.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.