Haberler

Ağaoğlu: Seyrantepe'ye sosyal sorumluluk diye baktım, o defteri kapattım

Tarih: 26 Haziran 2009 Kaynak: Sabah Yazan: Dilek Taş
Ağaoğlu: Seyrantepe Stadı projesine sosyal sorumluluk olarak baktığını ancak projeyle artık ilgilenmediğini kaydetti.

Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Galatasaray'ın Seyrantepe Stadı'nda Eren Talu-Dhabi Group konsorsiyumuna ortak olacağına yönelik iddialara, "Seyrantepe Stadı'na bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakmıştım. İş yarım kalmasın diye düşünerek ortaklığı düşündüm. Ancak gazım kaçtı. Artık Seyrantepe Stadı ile ilgilenmiyorum" diye konuştu. Ağaoğlu, "Hevesimi kaçırdılar. Böyle şaibeli bir işin içinde olmak istemem. Daha sonrasında ortaklık için beni çok aradılar. Ama ben o defteri kapattım" dedi.

4 Bin Konut Olacak
Ağaoğlu'nun Ataşehir'de yapacağı yeni projesi My Towerland'in 4 bin konuttan oluşacağı ve ilk etabı olan 1000 konutun 2010 yılında teslim edileceği öğrenildi. Ağaoğlu, projenin tarihini gelen talepten dolayı öne çektiklerini kaydederek önümüzdeki haftadan itibaren satışlara başlayacaklarını söyledi. Bu arada Towerland projesinin tanıtımı için Ağaoğlu daire sahipleri ve Ataşehir sakinlerine geçtiğimiz akşam verilen Tarkan konseri ile tanıtıldı. Ağaoğlu, Tarkan'ın daha önce annesi, kardeşi ve kendisi için projelerinden dört daire aldığını söyleyerek yeni projeden daire alıp almadığı ile ilgili soruyu yanıtlamadı. Ağaoğlu, Tarkan'ın son albümüne de de sponsor olmuştu.

30'a Yakın Kuleden Oluşacak
Ataşehir'de 3 bin 636 konutluk My World projesinin tamamlanmasının ardından Ağaoğlu, bu kez Doğu Ataşehir'de 4 bin konuttan oluşacak My Towerland projesine başladı. Projenin adından da anlaşılacağı gibi kulelerden oluşacağını sleyen ağaoğlu 30'a yakın kulenin olacağını belirtti. Proje'nin inşaat çalışmaları geçtiğimiz hafta başladı.

Konser Malzemeleri 14 Tır'la Taşındı
Tarkan konser için inşaatlarda kullanılan 2 vinç kulesinden yararlanıldı. Arazinin zeminini düzleştirmek için 5 bin metreküp beton döküldü. İzleyicilerin ayakta rahat durabilmesi için inşaat alanının üstüne Barselona ve Pekin olimpiyatlarında kullanılan özel kaplama malzemesi döşendi. Konser için gerekli malzemeler 14 TIR'la taşındı. Konser alanını göstermek için 20 gökyüzü tarama ışığı kullanıldı.

YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.