Haberler

Acunkent'ten sonra Babil ile yeniden Esenyurt dedi

Tarih: 31 Mart 2011 Kaynak: Milliyet Emlak, Tebernüş Kireçci
Acunkent ile adını duyuran Uluhan Grup, yine Esenyurt'ta yer alan Babil Kuleleri projesini iki yıl içinde tamamlamayı planlıyor. ISO 9001 sistemiyle inşa edilecek projenin yönetimi için anlaşılan isim Koza Yönetim oldu

Esenyurt'ta gerçekleştirdikleri 670 konut ve 180 ticari birimden oluşan Acunkent'te sona yaklaşan Uluhan Grup, gözünü daha büyük hedeflere dikti. Esenyurt Devlet Hastanesi'nin karşısında 1050 konut ve 200 ticari birimden oluşması planlanan Babil Kuleleri projesini inşa etmeye hazırlanan Uluhan Grup, 3 Nisan 2011 tarihinde temel atma töreniyle birlikte satışlara da başlayacak.
Tüm çalışmalarını kentsel dönüşümde çağdaş ve başarılı örnekler yaratmak doğrultusunda biçimlendirdiklerini belirten Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demirhan, bölgedeki 2'nci projeleri olan Babil Kuleleri'nin kendilerine 160 milyon dolara mal olacağını açıkladı. İki yıl içinde tamamlamayı planladıkları projenin bina yönetim sistemlerinin ise bir Garanti Koza kuruluşu olan Koza Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirileceğini ifade eden Demirhan, şöyle konuştu:
"Proje son derece değerli. Ve bu değeri üst seviyelerde tutmak için gerekli tüm yatırımları yapmak için adım attık. Bu yöndeki adımlarımızdan biri de Koza Yönetim ile yaptığımız anlaşma oldu. Koza, yönetim sistemleri konusunda son derece tecrübeli bir isim. Bir sitenin yönetimi de oranın değerini belirleyen ve yükselten önemli etkenlerden."
Demirhan, bir diğer özel çalışma olarak, projenin temelden anahtar teslimine kadar tüm aşamalarının ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edecek olmasını gösterdi.

50 ay kredilendiriyor
Projeyi yaşayan gerçek bir yaşam merkezi olarak planladıklarını belirten Süleyman Demirhan, Babil Kuleleri'ni bu doğrultuda çevreyle uyumlu, yeşili bol, sağlık ve eğitim kurumlarına yakın, kent merkezlerine ulaşımı kolay bir noktada tasarladıklarını kaydetti. Bundan sonra da bu doğrultuda projeler geliştireceklerini kaydeden Demirhan, hedef kitlelerinin ise elverişli imkânlarla ev sahibi olmak isteyenler olduğunu söyledi.
Bu doğrultuda satışta kredisiz, kefilsiz, vade farksız ve faizsiz bir sistem uyguladıklarını dile getiren Demirhan, ödeme sistemleri hakkında şu bilgiyi verdi: "Konut alanlara kendi bünyemizden 50 aylık bir kredilendirme imkânı tanıyoruz. Acunkent'te olduğu gibi kazancı alt sınırda tutarak bölgede hem yatırım yapmak hem de yaşamak isteyenler için kolaylıklar sağlıyoruz."

YEŞİL ALANA YÜZDE 75'İ AYRILDI
Uluhan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Bekir Cesur ise Babil Kuleleri'ni 12 bin 500 metrekarelik alan üzerinde tasarladıklarını ifade etti. 136 bin metrekarelik inşaat yapacaklarını dile getiren Cesur, yeşil alana ayrılan kısmın ise arsanın yüzde 75'ini oluşturduğunu kaydetti.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.