Haberler

Tay Park açıldı

Tarih: 23 Mayıs 2011 Kaynak: Yeni Asır
Karşıyaka Belediyesince Mavişehir'de yapılan ve evcil hayvanlar, çocuk parkı, kafeterya, veteriner kliniğinin de yer aldığı Tay Park törenle hizmete girdi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, Türkiye Veteriner Hekimleri Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Şakir Doğan Tuncer, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve bazı CHP İzmir milletvekili adayları katıldı. Alaattin Yüksel törende yaptığı konuşmada, CHP'nin turizm projeleri hazırladığını ve yerel yönetimlerle projelerini hayata geçirdiklerini belirtti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın ilçeye çok güzel bir tesis kazandırdığını söyleyen Yüksel, ''İnsana, doğaya, tüm canlılara yönelik yapılan bu hizmet, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yaklaşımını gösteriyor'' şeklinde konuştu. Cevat Durak ise gelişmekte olan bölgeyi ''rant alanı'' olarak görmediklerini ifade ederek, ''Burası Doğal Yaşam Parkı ile bir bütünü tamamlıyor. Bu bölgenin planları tamamlanıp terkler yapıldıkça benzeri tesislerimizi gerçekleştireceğiz. Bir adet organik bahçe de yapmayı planlıyoruz'' dedi. Konuşmaların ardından parkın kurdelesi, eğitimli bir köpek tarafından getirilen makasla kesildi. Park içerisinde otistik öğrencilere atla terapi eğitimi gösterisi sunuldu. Daha sonra Can Dostum Şenliği için kurulan stantlar gezildi. Şenlikte gazeteci Sedat Peker hayvanlarla ilgili fotoğraf sergisi açtı. Şenlik kapsamında gün içerisinde kedi, köpek sempati yarışmaları düzenlendi.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.