Haberler

HP, Tasarım Profesyonelleri için İnternet Bağlantılı, Geniş Boyutlu eYazıcıları Geliştiriyor

Tarih: 26 Mayıs 2011 Çeviren: Bahar Bayhan


Dokunmatik ekranlı ve internetten direk baskı alabilen HP Designjet'i kullanmak çok basit.

Barselona, İspanya, 12 Mayıs 2011- HP, büyük formatta çıktı alabilen ve mimarlık, mühendislik ve inşaat endüsrileri profesyonellerine anlık dosya erişimi sağlaybilen web bağlantılı HP Designjet eYazıcılar ile protfolyosunu zenginleştirdi.

HP Designjet T790 eYazıcı daha çok küçük, mobil teknik tasarım grupları tarafından kullanılırken yeni HP Designjet T1300 eYazıcı öncelikle büyük iş gruplarına hizmet ediyor. Her iki yazıcı da büyük formatta yazdırma ve içerik paylaşım sürecini basitleştiriyor, böylece profesyoneller yeni fikirler geliştirmeye odaklanabiliyor. HP'nin web bağlantılı eYazıcıları ile kullanıcılar şu özellikeri hayata geçirebiliyor:

Yazıcıya USB veya laptop bağlayarak sürücüsüz yazdırma imkanı bulabilirsiniz.



Yüksek formatlı endüstrilerin dokunmatik ekran arayüzü ile bilgisayara ve önceki projelere ihtiyaç duymadan webden direk olarak tarama veya yazdırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgisayar veya akıllı telefondan, ePrint & Share özellikli herhangi bir web bağlantılı HP Designjet ile uzaktan yazdırabilirsiniz.

Kesinti olmadan tasarım yapabilir ve web bağlantı özelliği sayesinde otomatik yazılım güncelleme ile yatırımlarınızı koruyabilirsiniz.

HP, Designjet Yüksek Format Çözümleri başkanı ve genel müdürü Santiago Morera şunları söyledi: "Geçtiğimiz yıl HP, 9.000 Dolar'ın altında ilk internet erişimli, çok fonksiyonlu yazıcısını piyasaya sürdü. Bugün HP, müşterilerimize kişisel içeriklerini webden güncelleme ve yazdırma imkanı sunan büyük formatlı yazdırma deneyimini basitleştirdi."

HP aynı zamanda tüm HP Designjet T2300 eMFP müşterileri için ücretsiz donanım yazılımını da geliştirdi. Bu güncelleme, yazıcının dokunmatik ekranından HP ePrint & Share'e hızlı girişin gerçekleşmesini sağlayacak.

 

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.