Haberler

Saint-Gobain Weber Yatırımıyla Boya ve Dış Cephe Üretim Kapasitesini 3 Katına Çıkarıyor

Tarih: 7 Haziran 2011


Saint-Gobain Weber, İzmir'deki merkez fabrikası sınırları dahilinde yeni bir boya ve dış cephe tesisi açtı. Yeni tesis yıllık kapasitede 3 kata yakın bir artış sağlayacak.

Saint-Gobain Weber, rakipsiz tekstür seçenekleri ve her beğeniye hitap eden renk alternatifleriyle dış cephelerde çözüm ortağı olmaya devam ediyor. 2011 yılında da yatırımlarına devam eden Saint-Gobain  Weber, haziran ayı itibariyle İzmir'deki fabrikasında yeni boya ve dış cephe tesisiyle hizmet vermeye başladı. Merkezi İzmir Kemalpaşa'da olmak üzere, Ankara Polatlı, Gebze Kocaeli ve Antalya ile birlikte toplam dört fabrikayla hizmet verdiklerini söyleyen Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, "İş ortaklarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için yatırıma devam ediyoruz. Haziran ayı itibariyle İzmir'de bulunan merkez fabrikamıza 4 bin 600 metre kapalı alan ilavesiyle kurduğumuz yeni boya ve dış cephe tesisimiz hizmete başladı. Bu modern tesisimizle birlikte yıllık kapasitede 3 kata yakın bir artış sağlayacağız" dedi.

Türkiye Avrupa'da potansiyeli en yüksek olan ülkelerden biri
Türkiye'de 70 milyon avronun üzerinde yatırımları bulunduğunu belirten Gökçe, "Türkiye gerek yeni konut ihtiyacı, gerekse yüksek renovasyon potansiyeliyle oldukça dinamik bir pazar. Hatta Avrupa'da potansiyeli en yüksek ülkelerden biri. Biz de yatırımlarımızı bu dinamizmi öngörerek gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da Türkiye'ye yönelik yatırımlarımız devam edecek" ifadesini kullandı.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.