Ürün Tanıtımı

Philips Armatür'den Dekoratif Spot Armatürleri

Philips Armatür Grubu dekoratif spot armatürleri serisine yeni bir ürün daha ekledi. Doğru ve uygun aydınlatma tasarımını, mekanlara arzu edilen formların verilmesinde ve sıcak bir ortam yaratılmasında en etkili yöntemlerden biri olarak gören Philips Armatür, FBH 147 dekoratif spot armatürleri ile mekanlarda istenilen atmosferin yaratılmasına yardımcı oluyor. FBH 147 mekanlara ışık kaynağı olarak hizmet vermesinin yanında iç dekorasyonun önemli elemanlarından biri olarak kullanılıyor.

Ürünün en önemli özelliklerinden biri de geniş bir aksesuar seçeneği ile sunulması. Renkli cam küre / koni, askılı tip dekoratif camlar ve dekoratif renkli çember camlar geniş aksesuar yelpazesinden bazıları ...

FBH 147 dekoratif spot armatürlerinin kullanıldığı başlıca uygulama alanları mağazalar, butikler, ofisler, konferans salonları, resepsiyonlar, kafeteryalar ve cafelerdir.

Özellikleri;
· Yüksek kaliteli reflektör
Estetik tasarımlı facet reflektör, metal anodize aluminyum malzemeden imal edilmiştir.

· Kolay ve hızlı montaj
Reflektör montajı, vidalı sistem sayesinde herhangi bir alet gerektirmeden kolayca monte edilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Tüm elektriksel bağlantıları yapılmış olan balast kutusu sadece enerji girişi yapılarak kullanıma hazır hale gelmektedir.

· 3 ayaklı, güvenli ve kolay montaj
3 noktadan ayarlı yaylar sayesinde yapılan montaj ürünün güvenli ve sağlıklı bir biçimde monte edilmesini sağlar. Yay pozisyonu farklı tavan yüksekliklerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

· Aksesuar montajı
Aksesuar askı yayları dekoratif camların hem kolay montajının yapılabilmesini hem de bakım için rahatça çıkartılabilmesini sağlar.

Seçenekleri;
FBH 147 dekoratif spot armatürleri serisinde enerji tasarruflu ampullerin tekli veya ikili versiyonları, manyetik ya da elektronik balastlı alternatifleri mevcuttur.

FBH 147 1xPL-C 18W
FBH 147 1xPL-C 26W
FBH 147 2xPL-C 18W
FBH 147 2xPL-C 26W
FBH 147 2xPL-C 18W HFP
FBH 147 2xPL-C 26W HFP

Ürün Tanıtımı Arşivi
Dönem içinde hazırlanan ürün tanıtımlarının firmalara göre hazırlanmış listesi aşağıdadır. Ürünlerini görmek istediğiniz firmaları listeden seçiniz.