Ürün Tanıtımı

Filli Boya'dan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası

Kışın soğuğuna ve yazın sıcağına karşı, Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi ile mekanlarda yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor...

Filli Boya, Capatect Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi'ni, Avrupa Kalite Standartları'na uygun olarak ürettiği yüksek performanslı "Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası" ile sunuyor. Caparol tarafından geliştirilen bu sistem, 30 yıldır Avrupa'da başarıyla uygulanıyor.

Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, duvarlardan ısı geçişini önleyerek yüzde 50 enerji tasarrufu sağlıyor. Dengeli ısı dağılımının gerçekleşmesi ve bina yüzeyinde nem, bakteri ve küf oluşumunun önlenmesiyle, konut içerisinde konforlu ve sağlıklı bir yaşam ortamı oluşması sağlanıyor. Buna bağlı olarak uygulandığı yerlerde onarım masraflarını azaltarak bina ömrünü uzatıyor. Binalarda neme bağlı yıpranmaların önlenmesi ile depreme karşı dayanım da artıyor.

Benekli deseniyle farklı görünüme sahip olan Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası, yapısındaki karbon takviyesi sayesinde ısı yalıtım levhalarından istenen maksimum performansı sağlıyor. Capatect Dalmaçyalı Karbon Takviyeli EPS Isı Yalıtım Levhası; ısı yalıtım sistemleri içerisinde performansı kalıcı, zaman içinde boyutları değişmeyen, ısı yalıtım değeri azalmayan en ideal yalıtım levhasıdır.

Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi'nin faydaları:

· Binadan dışarıya ısı kaybını azaltır, enerji tasarrufu sağlar,

· Yüzde 50 yakıt tasarrufu sağlar ve kendini 2-3 yılda amorti eder,

· Sadece kış aylarında yakıt giderlerini değil, yazın da soğutma giderlerini azaltır,

· Konut içinde sağladığı dengeli ısı dağılımı sayesinde; yaşanan mekanlarda rutubetsiz, sağlıklı ve konforlu yaşam ortamı oluşmasını sağlar,

· İç yüzeylerde terleme sonucu küflenme, siyah leke oluşması ile sıva ya da boyaların kabarmasını engeller,

· Yapının onarım masraflarını azaltır ve ömrünü uzatır,

· Binanın dış cephesini güzelleştirir,

· Atmosfere giden karbondioksit miktarını azaltarak, hava kirliliğinin azalmasına ve çevrenin korunmasına katkıda bulunur.

Ürün Tanıtımı Arşivi
Dönem içinde hazırlanan ürün tanıtımlarının firmalara göre hazırlanmış listesi aşağıdadır. Ürünlerini görmek istediğiniz firmaları listeden seçiniz.