Reklam

Polyfibers - Beton Donatı Elyafları


Betonun çatlamasından artık endişe etmeye gerek yok. Polyfibers Beton Elyafları ile oluşacak olan rötre çatlamaları engelleniyor ve beton üç boyutlu olarak donatılandırılabiliyor.

Polipropilen Elyaf Sanayi, Beton Elyafı imalatında Türkiye'deki tek entegre tesise sahip olup, 10 yılı aşkın sektör tecrubesi ve deneyimli teknik kadrosu ile Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen firmalarına çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

%100 Saf Polipropilen
%100 saf polipropilenden imal edilen elyaflar TSEK ve TSE belgelerine sahip olup 3 mm uzunluktan 60 mm uzunluğa kadar imal edilebiliyor.

Yapı kimyasalları grubunda, prekast, şap betonu ve endüstriyel zemin uygulamalarında güvenle kullanabilecek bu ürün ile betonu 3 boyutlu olarak donatılandırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Suda Çözünme Özelliğine Sahip Paketler
Suda çözünme özelliğine sahip paketlerle ürün ister şantiyede ister beton santralinde kullanılabiliyor. Sadece beş dakika hızlı devirde karıştırmak Polyfibers Elyafları'nın betonda homojen bir şekilde dağılmasında yeterli oluyor.


Çözüm, Polyfibers Beton Elyafları

W: www.polyfibers.com

 

Detaylı Bilgi Almak için
* İşaretli alanlar mutlaka doldurmanız gereken alanları belirtmektedir.
Sizin:
Adınız, Soyadınız *
E-Posta Adresiniz *
Mesleğiniz *
Kurumunuz *
Telefonunuz
Cep Telefonunuz *
Adresiniz *
Mesajınız: *

ÝPUCU: sayý sekiz, büyük harf "R", küçük harf "f", küçük harf "b", küçük harf "e", küçük harf "v"

Lütfen sol imajdaki resimde gürülen dizgiyi yandaki kutucuğa giriniz.
Reklam Arşivi
Dönem içinde hazırlanan reklamların firmalara göre hazırlanmış listesi aşağıdadır. Ürünlerini görmek istediğiniz firmaları listeden seçiniz.