Sanat

Leyla Konuk'un yapıtları tarihi tersanede

Tarih: 4 Haziran 2007 Kaynak: Hürriyet
Leyla Konuk'un yapıtları tarihi tersanede Bodrum’un ilk tersanesi olarak, 1775 yılından günümüze kadar uzanan zengin bir geçmişe sahip olan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi kültür- sanat etkinliklerine evsahipliği yapmaya devam ediyor. Bu tarihi mekanda haziran ayının ilk sergisi Leyla Konuk'un yağlıboya tablolarına ayrıldı. Sergi, 2 Haziran'dan başlayarak 17 Haziran tarihine kadar görülebilecek.

İstanbul`da doğan, ailesi ile birlikte Almanya`ya yerleşen Konuk, resim sanatına ilkokul yıllarında başladı. Türkiye`ye duyduğu özlemi yansıttığı, cami ve denizin bütünleştiği resimleri ile Almanya`da aynı yıllarda bir çok ödül kazandı. Sanatçı, Bodrum ve İstanbul’daki kendi atölyesinde çalışmalarına devam ediyor.

Osmanlı Tersanesi Sanat Galerisi'ndeki sergiler, Bodrum Dedeman Oteli tarafından destekleniyor.
Sanat
Takvim
<<Haziran 2026>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Sanat Haberleri Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.