reklam

Rotterdam 2. Uluslararası Mimarlık Bienali
Gündem

"The Flood" (Sel Baskını) başlığı altında bu sene ikincisi düzenlenen Uluslararası Rotterdam Mimarlık Bienali 26 Mayıs - 26 Haziran tarihleri arasında Rotterdam'da yapılacak. Küratörlüğünü Adriaan Geuze'nin yapacağı bienalde kentin farklı mekanlarında bir ay süresince sayısız sergiler, film gösterimleri, konferanslar düzenlecek.

Rotterdam Bienali Hakkında
2. Uluslararası Rotterdam Bienali 26 Mayıs - 26 Haziran tarihleri arasında Rotterdam’da gerçekleşecek. Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Hollanda Mimarlık Enstitüsü Sergileri
Bienal kapsamında Hollanda Mimarlık Enstitüsü'nde düzenlenecek olan "Polders", "Three Bays" ve "Flow" başlıklı sergiler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Las Palmas Sergileri
Bienal kapsamında Las Palmas'ta düzenlecek olan "Mare Nostrum" ve "The Watercity" başlıklı sergiler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Türkiye'den Katılım
Las Palmas’ta düzenlenecek “Mare Nostrum” başlıklı sergiye Türkiye’den “Kapitalist Metastaz” adı altında küratörlüğünü Arman Akdoğan’nın yapacağı sergi ile katılacak.

 

Bienalin Kuratörü Adriaan Geuze
22 Mart 2004 tarihinde ARKIMEET Konferansı’na konuk olan “West 8” mimarlık ofisinin direktörlerinden Adriaan Geuze hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Hazırlayan: Sinem Çetintürk

 

Diyalog

Gökhan Altuğ & Tatsuya Yamamoto 2 Haziran 2005 tarihinde Diyalog bölümümüze konuk olacaklar.

Gökhan Altuğ & Tatsuya Yamamoto hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya, kendisine soru sormak, tartışmaya katılmak için buraya tıklayın...

 

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz