reklam

29 Ağustos 2002 Perşembe
Ana Sayfa
>
Haberler

Sayısal Grafik Web Sitesi Yenilendi

Sayısal Grafik, kuruluşunun 10. yıldönümünü, yenilenen web sitesi ile kutluyor. www.sayisalgrafik.com.tr adresinden yayımlanan Sayısal Grafik web sitesinin, arayüzü yenilendi ve içeriği zenginleştirildi. Yenilenen arayüzü ile sitede dolaşmak daha kolay hale gelirken, zenginleştirilen içeriğiyle ziyaretçiye daha fazla bilgi sunuluyor. Sitede temel olarak Sayısal Grafik'in verdiği hizmetler, sunduğu çözümler, bu çözümlerde kullanılan ürünler, ürünlere ilişkin teknik destek, Sayısal Grafik faaliyetleri hakkında bilgi ve duyurular, satış kanalları ve Sayısal Grafik'in diğer web sitelerine bağlantılar yer alıyor.

Sayısal Grafik Web sitesi, kolay algılanabilen görsel yapısı ile ziyaretçilere daha ilk sayfadan genel yapıyı anlatıyor. Tümüyle Sayısal Grafik'in işlev ve yapısı ile paralellik gösteren sitenin ana sayfası, ziyaretçiye yoğun bir yönlendirme sunuyor. Böylece ziyaretçiler istediği bilgiye daha az sayfa gezerek ulaşıyor. Hızla yüklenen sitenin tasarımında hedeflenen bir konu da, ziyaretçinin site içerisinde kaybolmadan bilgiye her yerden ulaşabilmesi. 

Örneğin, sektörler seçilerek, o sektöre yönelik ürün ve hizmet bilgisine ulaşılabileceği gibi, tüm ürünler alfabetik sıra ile ya da sektörlere göre gruplanmış olarak da görülebiliyor. Sayısal Grafik'in hizmet sunduğu sektörler hakkında bilgi veren ve çözüm sunduğu ürünlere ulaşılabilen bu bölümde pek çok başarı öyküsü de bulunuyor. Sayısal Grafik'in katıldığı etkinlikler, ürün duyuruları, indirim ve fırsatlar gibi pek çok haber yine ana sayfadan izlenebileceği gibi basın bültenleri ve ilgili görseller de basın Odasına girip indirilebiliyor. Ayrıca, ana sayfanın sağ tarafında yer alan menüde de "sanal gazete", "mekanik iletişim", "MAXimedia" ve "e-harita" sitelerine de bağlantılar bulunuyor.

Web: www.sayisalgrafik.com.tr
Arkitera

 

Ağustos 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz