reklam

02 Ekim 2002 Çarşamba
Ana Sayfa
>
Haberler

“İstanbul Asansör 2003”10 – 13 Nisan 2003'te TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde

Sektöründe dünyanın en önemli fuar organizasyonundan biri olan 8. Asansör Teknolojisi ve Yan Sanayileri Uluslararası Fuarı “İstanbul Asansör 2003”, 10 – 13 Nisan 2003 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Asansör ve Yürüyen Merdiven Merdiven Sanayicileri Derneği’nin (AYSAD) desteği ve işbirliği ile İstanbul Fuar Hizmetleri (İFO) tarafından düzenlenen fuarda ilk kez asansör komponentleri alanında faaliyet gösteren firmalarla birlikte, proje taahhüt firmaları da yer alacak. İstanbul Asansör 2003, böylece asansör sanayinin tüm kesimlerini biraraya getiren, büyük bir sektörel buluşmaya ev sahipliği yapacak.Ulusal ve uluslararası bir çok firmanın katılımının beklendiği fuar, yerli ve yabancı firmaları biraraya getirmenin yanısıra, Türkiye’yi Asya ve Avrupa asansör sektörünün pazarlama ve tanıtım merkezi haline getirmeyi amaçlıyor. Sektörel yeniliklerin tanıtılması ve uygulanmasında Türkiye’yi öncelikli bir konuma taşımayı hedefleyen İstanbul Asansör 2003 , sektörün gelişmesine ve yeni iş ortaklıklarının oluşmasına büyük katkıda bulunacak. 11.000 metrekare kapalı alanda gerçekleşecek fuar kapsamında, insan, yük ve hasta asansörleri, yürüyen merdiven, hidrolik asansör ve aksamları üreticileri ile proje taahhüt firmaları gibi farklı üretici grupları aynı çatı altında toplanacak. Proje taahhüt firmalarının da katılımıyla fuar iki ana bölümden oluşacak. Birinci bölümde, geçmiş yıllardaki fuarın iskeletini oluşturan komponent firmaları, ikinci bölümde ise proje taahhüt firmaları yer alacak.

İki yılda bir gerçekleştirilen fuarın, artık uluslararası ölçekte en önemli organizasyonlardan biri konumuna geldiğini vurgulayan İFO Genel Müdürü Selahhattin Durak, “Ulusal ve uluslararası proje taahhüt firmalarının da katılımıyla, İstanbul Asansör  sektörün bütününü kapsayan bir çatı yarattı. Profesyonel ziyaretçiler fuarda artık sadece teknolojideki gelişimi değil, uygulama projelerine yönelik alternatifleri de yakından tanıyıp değerlendirme olanağına sahip bulunacaklar” şeklinde konuştu. 

Başarısını kanıtladı 
2001 yılında yapılan 7. İstanbul Asansör  fuarı İsviçre, İtalya, İspanya, Almanya, İngiltere, Avusturya, ABD, Yunanistan, Güney Kore ve İran’a kadar bir çok değişik ülkeden ve Türkiye’den 106 mümessil ve üretici firmanın katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul Asansör 2001Basın Bülteniİstanbul Asansör 2001, 7. Asansör Teknolojisi ve Yan Sanayileri Uluslararası Fuarı, Devlet Eski Bakanı Sn. İsmet Sezgin’in açılışı onurlandırmasıyla 22-25 Mart 2001 tarihleri arasında asansör sektörünün nabzını bir kez daha tuttu.İsviçre, İtalya, İspanya, Almanya, İngiltere, Avusturya, ABD, Yunanistan, Güney Kore, İran ve Türkiye’den 106 mümessil ve üretici firmanın katılımıyla gerçekleşen İstanbul Asansör 2001, Batı Avrupa ülkelerinin yanı sıra Bulgaristan ve Makedonya başta olmak üzere Balkan ülkelerinden, İsrail, Dubai, Kuveyt, Mısır, Lübnan, Suudi Arabistan, Suriye, Ürdün, Fas ve Güney Afrika gibi Ortadoğu ve Afrika ülkelerinden, Türki Cumhuriyetlerden, BDT ülkelerinden 8000’e yakın profesyonel ziyaretçiyle kucaklaşarak sektörün dünyadaki en önemli ihtisas fuarlarından biri olduğunu kanıtlamıştır.İFO Fuarcılık tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 2 yılda bir İstanbul’da düzenlenen İstanbul Asansör, Asansör Sanayiinin öncü kuruluşları ve yan sanayicilerinin geliştirdikleri son teknoloji, dizayn ve markalarıyla katıldığı fuarı, dünya asansör sanayiinin üst düzey yöneticileri, sektörün otoritesi sayılan 5’i uluslararası 8 derginin editörleri , sektörel 7 derneğin yöneticileri de izledi.İstanbul Asansör 2001 bünyesinde AYSAD’ın katkılarıyla,biri uluslararası olmak üzere 2 panel düzenlendi. 

23 Mart 2001 Tarihinde Sn Selçuk Dikmen’in (AYSAD Başkanı-Türkiye) başkanlığında, Mr. Herrn Hans Joachim BAURLE ve Mr. Roland Kremer’in (OTİS-Almanya) konuşmacı olarak katıldıkları “Yeni Direktifler ve Standartlar Sonrasında Avrupa Asansör Sektörü” konulu uluslararası panel ve 24 Mart 2001 tarihinde Sn. Selçuk Dikmen’in (AYSAD Başkanı-Türkiye) başkanlığında, Sn. Mahmut Özdemir (TSE-Mühendislik Hizmetleri Grup Başkanı), Sn. Atakan Baştürk (TÜRKAK Genel Sekreteri), Sn. Hakkı Karabüklü (T.C. Dış Ticaret Müsteşarlığı Uluslararası İlişkiler Şube Müdürü), Sn. Şahin Hamleci (Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Gen. Müdürlüğü Genel Müdür Müşaviri) ve Türkiye’deki diğer “Asansör sanayicileri Dernekleri” temsilcilerinin katıldığı “Avrupa Birliği’ne Giriş Sürecinde Türk Asansör Sektörünün Yapılanması” konulu ulusal panel, İstanbul Asansör’ün sektöre katkıda bulunmak ve uluslararası arenada rekabet gücünü arttırmak için gösterdiği uğraşlardan biriydi...Bu yıl fuarda, katılımcıların çeşitliliği ve en önemlisi profesyonelce hazırlanmaları sayesinde, yük ve insan asansörlerinden, yemek ve servis asansörlerine, kontrol panolarından, halat ve asansör motorlarına kadar tüketicinin ve asansör sektörünün ihtiyacı olan her türlü ürünü görmek mümkün olmuştur.Bütün bu sonuçların ışığında hedefimiz İstanbul Asansör 2003 Fuarını daha da ileriye götürmektir.Bütün bunlar gösteriyor ki, 24-27 Nisan 2003’te İstanbul Asansör fuarı dünya asansör fuarlarının en önemlisi olacaktır.
Arkitera

 

Ekim 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Konut Alanlarının Değişen ve Değişmeyen Yüzü' nü tartışıyoruz.

Forum'da başlayan tartışmaya şimdi katılmak için tıklayın.  Tartışma 24 Eylül'de Deneme Bilim Merkezi' nde davetli konuşmacılar ile son bulacak.

Yönetici: İhsan Bilgin
Konuşmacılar:
Yiğit Gülöksüz, Murat Güvenç, Hakan Kodal, Nevzat Sayın, Yıldız Sey, Levent Turan, Han Tümertekin


Philips Armatür'ün katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz