reklam

05 Ekim 2002 Cumartesi
Ana Sayfa
>
Haberler

Braas Çatı Sistemleri'nden Yeni Ürünler...

Braas Çatı Sistemleri, "çatıda değer yaratma" misyonuna ve sürekli yenilikçi olma vizyonuna paralel olarak ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok ilke imza atan Brass Çatı Sistemleri, son olarak kiremit renklerine iki farklı rengi, yağmur indirme sistemlerine ise çeliği ekledi.

Yeni renklerden biri olan ve Akdeniz modelinde üretilen "Hazan Sarı", pastel ve sıcak renginin yanı sıra bina cephe rengiyle uyumlu kombinasyonlar yaratabilmeye olanak sağlaması açısından da hem projeciler hem de son kullanıcılar için estetik ve farklı bir alternatif oluşturuyor.

Villa modelinde üretilen "Villa Tropikal Yeşil" ise, üç farklı renge sahip ilk kiremit olma özelliğini taşıyor. Doğal, çekici ve sıradışı bir kiremit olarak nitelendirilen "Villa Tropikal Yeşil", özellikle doğal öğelerin kullanıldığı uygulamalarda, doğayla uyumun en üst seviyeye çıkmasını sağlıyor.

Brass Çatı Sistemleri, bu iki yeni ürünün dışında yağmur indirme sistemlerindeki ürün yelpazesine de bakırdan sonra çeliği kattı. Plastisol takviyeli çelik yağmur indirme sistemleri, Lafarge Roofing'in İskandinavya'daki fabrikalarında EN normlarına göre üretiliyor. Plastisol kaplaması sayesinde korozyona, aşınmaya ve renk solmalarına karşı direnç sağlayan sistem, 12 modüler parçadan oluşuyor. Ayrıca bu ürün bir usta tarafından çok kısa sürede tamamen kaynaksız-lehimsiz monte edilebiliyor.

150'yi aşkın çatı malzemesinden oluşan portföyüyle dünyanın en büyük kiremit ve çatı malzemesi üreticisi Lafarge Çatı Çözümleri, Braas markası ile, Türkiye'de 1999 yılından bu yana faaliyet gösteriyor.

Lafarge Çatı Çözümleri Genel Müdürü Daniş Navaro, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ürün yelpazesini geliştirmeye devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi: "İlk kez tüketicinin önüne tüm detayların bir sistem konsepti içinde profesyonel ürünlerle çözülmüş olduğu hazır bir çözüm paketi sunduk. Geliştirdiğimiz bu sistemle çatılar; kaplama, dış etkenlerden koruma, su geçirmeme, su sızdırmama, ısı yalıtımı, duman ve koku tahliyesi, yağmur suyunu yönlendirme, toplama ve uzaklaştırma, havalandırma, aydınlatma, estetik ve dayanıklılık fonksiyonlarını bir bütün olarak kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir.

Bunun dışında tüketicinin büyük sıkıntılarından biri olan farklı uygulayıcılarla çalışma sorununu da ortadan kaldırdık. Türkiye'de ilk kez çatının tamamının -çatıda uygulanan kiremitten su yalıtımına, ısı yalıtımından yağmur indirme sistemlerine kadar tüm ürünlerin- tek bir çatı ustası tarafından uygulanabilmesine yönelik bir ürün gamı ve hizmet sunmaya başladık. Bu da beraberinde, iş akışında hız, kalitede iyileşme, özenli işçilik, zaman tasarrufu, düşük maliyet gibi çok önemli avantajlar sağladı. Bugüne kadar savunduğumuz "çatı sistemi" kavramının yaygınlaşmaya başlamasını sevinçle karşılıyoruz. Bu değişimi, geliştirdiğimiz "nefes alan modüler çatı sistemi"nin tüketici tarafından çok hızlı bir şekilde kabul görmesinden kaynaklandığı düşünüyoruz."
Arkitera

 

Ekim 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Hülya & Ferhan Yürekli
15 Ekim 2002
günü  Diyalog bölümümüze konuk olacaklar.

Hülya & Ferhan Yürekli hakkında daha fazla bilgi edinmek için  tıklayın


Vitra - Artema'nın katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz