reklam

26 Aralık 2002 Perşembe
Ana Sayfa
>
Haberler

Yapı harçları da market raflarına indi

Sakret markasıyla market raflarındaki yerini alan kuru hazır yapı harçları, çimento, kum, su ve kireci biraraya getirmeyi ve çok sayıda araç gereci kullanmayı gerektiren harç karma devrini sona erdirdi.

Hazır yapı harçlarının da market raflarındaki yerini almasıyla, uzun çabalar sonucunda harç karma dönemi sona erdi. Sakret markasıyla piyasaya sunulan kuru yapı harçları inşaatlardaki işleri kolaylaştırıyor. Dökme veya sarı kraft kağıt torbada ambalajlı olarak pazara sunulan Sakret kuru yapı harçları, sadece su ile karıştırılarak kullanılabiliyor. Türkiye pazarında şimdilik 48 çeşidi bulunan Sakret mamulleri ile inşaat alanında kum, çimento, su ve kireç karıştırarak harç hazırlama derdi sona eriyor. Özel reçetelerle hazırlanan 48 çeşit Sakret yapı harcı, sadece su ile karıştırılarak kolayca kullanıma hazır hale geliyor. Sakret hazır yapı harçları ile tuğla duvar örmek ya da duvar sıvamak son derece kolay ve zahmetsiz bir iş oluyor. 

Standart kalitedeki Sakret yapı harçları kullanılan inşaatlarda hem kalite yükseliyor hem de maliyet düşüyor. Marketlerde kağıt torbalarda satılan Sakret mamulleri, ev ve işyerlerindeki küçük tamirlerde büyük kolaylık sağlıyor. Bir kovada karıştırılarak kullanıma hazır hale gelen Sakret hazır sıvaları ile küçük tamirler yapılırken, çevre kirlenmiyor.
Dünya

 

Aralık 2002 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
diğer aylar için tıklayın

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz