reklam

29 Nisan 2003 Salı
Ana Sayfa > Haberler

B&B ve Maxalto Milano Showroomunda yeni tasarımlarını tanıttı

B&B ve Maxalto en yeni ev mobilyalarını Milano Showroomunda tasarım meraklılarının beğenisine sundu.Tasarım meraklılarının akınına uğrayan showroomda, Maxalto ve B&B Italia' nın tasarım anlayışlarının en son yansımaları, yaşam alanları içinde tanıtıldı.

İki markadaki yeni sofalarda sezonun son trendi softluk teması vurgulanmış.

Antonio Cittreio tasarımı eğimli kolçaklı Marcel kanapede, kaz tüyünün verdiği rahatlığı form deformasyonu sorunu yaşamadan hissetmek için toplayıcı bir mekanizma bulunuyor.

B&B, parlak alüminyum yapısında da yenilik yapıp, siyah, bronz, grafit yapıyı yeni tasarımlarında uygulamış. Dado ve Solo' nun özelliklerini taşıyan Dadone, derin oturma bölümü ve üç farklı boyuyla B&B' nin yeni üyesi.

Citterio' nun Eileen sehpaları yeni tasarımlardan. Kare ve yuvarlak tablalar kahve, gri, açık meşe ve grafit seçeneklerinin yanı sıra parlak krom olabiliyor.

Mavi, bordo, hardal sarısı, turuncu olabilen yapıya çekmece veya alt raf yerleştirmek mümkün.

Jeffrey Bernett' in kanape, yatak ve koltuktan oluşan Metropolitan koleksiyonuna sandalye ve dinlenme koltuğunu ekledi. Metropolitan' ın yeni üyeleri iki farklı tasarıma sahip. Pufu da bulunan dinlenme koltuğunun disk kaide ve dörtlü alüminyum ayak alternatifleri bulunuyor.

Mart da bir Cittreio tasarımı. Vücut pozisyonlarına göre tasarlanan deri oturma bölümlü Mart' ın küçük sandalyeleri ve dinlenme koltuğu bulunuyor.

Maxalto Koleksiyonu
Simplice Koleksiyonunda yer alan tamamen kumaş kaplama koltuk ile kolçaklı ve kolçaksız sandalyeleri özellikle yemek odası takımlarını tamamlamak için ideal.

Maxalto bu sezon iki farklı kanapesini  de müşterilerinin beğenisine sundu. Simplice Dado ve Tight, B&B' nin Dado ve Tight modellerinin Maxalto uyarlaması.

AC Koleksiyonu dolap sistemleri ve konsollarda kullanılan reflective crystal cam tasarımların kimliğini belirliyor.

Tüm bu tasarımlar Milano' dan sonra , şimdi Mozaik showroomlarında görücüye çıkacak.
Arkitera

 

Nisan 2003 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Diyalog

Güngör Kaftancı
06 Mayıs 2003 günü Diyalog bölümümüze konuk olacak.

Güngör Kaftancı hakkında forumda başlayan tartışmaya katılmak için  tıklayın. 


Vitra - Artema'nın katkılarıyla

 

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz