reklam

13 Mayıs 2003 Salı
Ana Sayfa > Haberler

Taksim Otelcilik satılıyor

Şirketin yüzde 51 hissesi, “blok satış” yöntemiyle satışa sunuluyor. Vakıfbank, oteller zinciri Taksim Otelcilik A.Ş.’yi satışa çıkardı. Vakıfbank’tan yapılan açıklamaya göre, Banka, İstanbul başta olmak üzere Antalya, Side, Alanya, Marmaris, Kuşadası, Mersin ve Abant’ta bulunan birçok değerli tesisin sahibi ve işletmecisi olan Taksim Otelcilik A.Ş.’nin yüzde 51 hissesini “blok satış” yöntemiyle satışa sunuyor.

Açıklamada, aralarında Ceylan Intercontinental, STaksim Otelcilik satılıyoride Palace, Abant Palace, Abant Köşkü ve Sultan Saray’ın da bulunduğu 10 ayrı turizm tesisinin satışa sunulacağı ihale için, ilgililerin tekliflerini, en geç 12 Haziran 2003 tarihinde saat 16.00’ya kadar teslim etmeleri gerektiği bildirildi.

Satılığa çıkarılan oteller arasında bulunan Ceylan Intercontinental, İstanbul Taksim’de 53 bin 334 metrekare kapalı alana sahip bulunuyor. Kemer’deki Sultan Saray’ın ise mülkiyeti Taksim Otelcilik A.Ş. iştirakine ait bulunuyor. Vakıfbank’ın satışa çıkardığı diğer oteller ise şöyle sıralanıyor:

“Side’de Side Palace, Abant’ta Abant Palace ve Abant Köşkü, Side’de Side Tatil Köyü, Mersin’de Mersin Otel, Alanya’da Obaköy, Kuşadası’nda Kuşadası Otel ve Marmaris’te bulunan Melita Apart.”
NTVMSNBC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayıs 2003 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Personel arayanlar, iş arayanlar, ilan vermek isteyenler, artık Arkitera Kariyer sayfalarında buluşuyor.

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz