reklam

26 Mayıs 2003 Pazartesi
Ana Sayfa > Haberler

Antalya’nın yeni tema oteli açıldı

Antalya’da, Topkapı, Kremlin Palace gibi otellerin ardından, şimdi de İtalya’nın ünlü Venedik şehrinin ünlü San Marco Meydanı’nın birebir örneğine göre yapılmış Venezia Palace Deluxe Resort Hotel de hizmete girdi.

Topkapı Palace’nin ardından Kremlin Palace otelinin hizmete girmesiyle dikkatlerin üzerine çekildiği Kundu bölgesinde, şimdi de Venezia Deluxe Resort Hotel açıldı. Venezia Deluxe Resort Hotel Genel Müdürü Necmi Gür, otelin kendine özgü atmosferiyle Akdeniz kıyılarının gizemli güzelliklerinin biraraya getirildiğine dikkati çekerek, “Otelimizde 544 oda 1200 yatak bulunmaktadır” dedi.

Otelde, engelliler ve sigara içmeyenler için özel odalar bulunduğuna işaret eden Necmi Gür, “Otel, ünlü Venedik şehrinin San Marco Meydanı’nın birebir örneğine göre yapılmıştır. 100 bin metrekare alan üzerine kurulu otelde 24 saat yiyecek ve içecek servisi yapılmaktadır. Türk ve uluslararası mutfaklardan seçme yiyeceklerin yapıldığı otelin mutfağında, isteyen misafirlerimize ücretsiz yemek kursu verilmektedir” diye konuştu.

Rialto Köprüsü’nün birebir örneğinin de bulunduğu Venezia Oteli’nde, balayı çiftleri, gondollarla havuzlarda müzik eşliğinde dolaştırılacak. Necmi Gür, otele en çok Rusların ilgi gösterdiğini de kaydetti.

Özel oteller gerekli
Gür, kitle turizmi yapılan Türkiye’de kaliteli ve zengin turisti çekmek için temalı otellere ihtiyaç bulunduğunu belirterek, şunları söyledi: “Otelimiz ünlü Venedik kentinin bir parçasını çağrıştırıyor. Venedik’e gidemeyenler, otelimizde San Marco Meydanı’ndaki kule ve çevresini görme olanağı buluyorlar. San Marco Meydanı’nın aslına uygun olarak yapılan otelimizde konaklayanlar, bambaşka bir atmosferle karşılaşıyorlar. Turistler artık bu tip otellerde konaklamak istiyorlar. Kaliteli ve zengin turistler ancak kaliteli hizmet verilen otellere geliyorlar.”

“Turizm daha iyi olacak”
Irak savaşının etkisinin kısa da olsa turizmde görüldüğünü vurgulayan Gür, ancak savaşın kısa bitmesinin Türk turizmini olumlu etkilediğini, yaz aylarında otellerin doluluk oranlarının yüksek olacağını tahmin ettiğini söyledi.
Gür, Türkiye’de her geçen gün yeni ve kaliteli otellerin hizmete girdiğini, dünyada birçok ülkede bulunmayan bu otellerin kısa zamanda Türk turizmine katkı sağlayacağını vurgulayarak, bu turizm sezonunun, geçen yıldan daha iyi olacağına inandığını sözlerine ekledi.
NTVMSNBC

 

Mayıs 2003 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Diyalog

John McAslan
27 Mayıs 2003 günü Diyalog bölümümüze konuk olacak.

John McAslan hakkında forumda başlayan tartışmaya katılmak için tıklayın. 


Vitra - Artema'nın katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz