reklam

16 Temmuz 2003 Çarşamba
Ana Sayfa > Haberler

İzocam seminerlerle Türkiye'yi dolaşıyor

1965 yılından beri yalıtım sektörünün gelişimi için çalışmalarda bulunan İzocam, 2003 yılının ilk beş ayında 15 farklı şehirde verdiği 29 farklı seminer ile sektöre hizmet eden mimar, mühendis ve uygulamacılarla buluştu.

2003 yılı başından itibaren Denizli, İzmir, Eskişehir, Malatya, Bolu, Zonguldak (Ereğli), Ankara, İstanbul, Bursa, Sivas, Mersin, Adana, Çanakkale ve Tekirdağ (Çorlu) şehirlerinde toplam 1928 kişiye verilen seminerlerde; Enerji Tasarrufu, Binalarda Isı Yalıtım Kuralları, Tesisatlarda Yalıtım, Sanayi Tesislerinde Yalıtım, Yalıtım Malzemeleri ve Uygulama Esasları gibi konularda katılımcılar bilgilendirildi.

Şehir seminerlerinde inşaat ve tesisat sektörünün profesyonelleriyle buluşan İzocam, ayrıca üniversitelerde ve kamu kuruluşlarında verdiği seminerlerle de yalıtım sektörüne hizmet ediyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi ve çeşitli şehirlerdeki Bayındırlık il Müdürlüklerine yönelik seminerler 2003 yılında da devam etti.

İzocam'ın yalıtım sektörüne sunduğu yeni ürünler İzocam Optimum, İzocam Akustik, İzocam Manto ve İzocam Yalı ürün gruplarının ve hafif bölme duvarların akustik performansı ile ilgili yeni yazılım programı İzocam Art Ses CD'sinin de tanıtıldığı seminerlerde; yapılarda, tesisatta ve sanayi tesislerinde kullanılan yalıtım malzemeleri, uygulama alanları ve verilen hizmetler de anlatıldı.

Yurt içinde verdiklerinin yanında yurt dışında da seminer çalışmalarını sürdüren İzocam, Romanya'nın Bükreş kentinde de profesyonellerle buluştu. Expo-Construct 2003 Fuarı sırasında, fuar alanında Tanıtım ve Tatbikat Hizmetleri Müdürü Kemal Bayraktar ve İhracat Müdürü Ahmet Demirtaş tarafından verilen seminere katılanlara; İzocam, ürünleri, uygulama alanları ve İzocam hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

İzocam seminerlerine katılan tüm profesyonellere; yalıtım sektörünün ilk kaynak kitabının genişletilmiş baskısı olan İzolasyon Kitabı (Turuncu Kitap), ses yalıtımının önemini işitsel örneklerle de uygulamalı olarak anlatan İzocam Art Ses CD'si ve İzocam'ın tüm ürünlerinin teknik özellikleri ve kullanım alanlarının yer aldığı katalog seti, çalışmalarında kaynak olarak kullanabilmeleri amacıyla dağıtıldı.
Arkitera

 

Temmuz 2003 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Malzeme Dosyası

Düşey Sirkülasyon Elemanları

Düşey sirkülasyon elemanları hakkında bilgi edinmek  için tıklayın.

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz