reklam

07 Şubat 2004 Cumartesi
Ana Sayfa > Haberler

"Yapıda Yeni Ürünler Fuarı" Başlıyor  

Tüm dünyada hızla gelişen yapı ve inşaat sektöründe, günden güne artan bir biçimde yeni ürün, yeni teknoloji, yeni uygulama teknikleri ve yeni tasarımlar ortaya çıkıyor. Fakat tüm bu yenilikler, aynı hızla profesyonellere ulaşamıyor. Bu güçlüğü ortadan kaldırmak üzere, bu yıl ilk kez düzenlenen Yapıda Yeni Ürünler 2004 Fuarı, yenilikleri ön plana çıkararak tasarımcıya, uygulamacıya ve kullanıcıya bir bütün olarak sunmayı hedefliyor. Yapıda Yeni Ürünler Fuarı, 18-22 Şubat 2004 tarihleri arasında İstanbul Hilton Convention&Exhibition Center'da gerçekleştirilecek. Fuar süresince gerçekleştirilecek bilimsel ve teknik seminerler ile firmaların tanıtım seminerleri gibi tüm toplantılar, görsel iletişim sistemi ile tüm ziyaretçilerle eş zamanlı olarak paylaşılacak.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün açılışını yapacağı fuarda, Omurilik Felçlileri Derneği'nin yaşam alanlarına dair sergi ve etkinliklerine de yer verilecek. Geçtiğimiz 2003 yılının Avrupa Özürlüler Yılı olduğuna dikkat çeken dernek yetkilileri, yapılacak etkinliklerle, özürlülerin yapıya ilişkin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmeyi istediklerini belirttiler.

18-22 Şubat 2004 tarihleri arasında İstanbul Hilton Convention & Exhibition Center'da Yapıda Yeni Ürünler Fuarı düzenlenmektedir.

Fuarda, mantolama yerine kullanılabilen sıva, panel yer döşemesi, klima teknolojileri, Islak ve kaygan zeminlerde kaymayı önleyen Anti-Slip Sistem, tam kasetli tente sistemleri, ahşap karkas tekniği, dekoratif zemin kaplamaları, küvet koruma sistemleri, kokusuz klozet, çelik deprem kabini ve depremi önceden algılayan erken uyarı sistemi, bahçeye kurulabilen mini golf sahası, yıkama ve kurulamanın aynı anda gerçekleştiği endüstriyel çamaşırhane sistemleri, dünyada ilk ve tek olan cam şömine, dekoratif özel boyalar, yeni bir teknoloji olan ışıkla ısıtma sistemi, en son aydınlatma teknikleri, dekoratif radyatör, yeni model kapı ve aksesuarları, yüksek teknolojili membran yapılar, yapay kayak ve buz pateni sistemleri, dekoratif taş ve seramikler gibi yeni ürünler sergilenecek. Bunların yanı sıra daha pek çok yenilik, fuarda görücüye çıkacak.

Yapıda Yeni Ürünler Fuarı, geleneksel fuar anlayışından farklı olarak bilinenin değil, yeniliklerin ön plana çıkacağı, tasarımcının, uygulayıcının ve kullanıcının ilgisini sürekli canlı tutan ayrıcalıklı bir fuar olarak, sektördeki yerini almayı hedefliyor. Yapı sektöründeki son gelişmelere dair bilgi sahibi olmak isteyen tüm profesyonellerin ve tüketicilerin ziyaretini bekliyor.

Yapıda Yeni Ürünler Fuarı

Yapıda Yeni Ürünler Fuarı Seminer Programı

Arkitera

 

Şubat 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
diğer aylar için tıklayın

ARKIMEET


Fotoğraf: Maurizio Marcato

ARKIMEET Konferans Serisinin davetlisi olarak,  Massimiliano Fuksas 
17 Şubat 2004 Saat: 19:00'da Askeri Müze Kültür Sitesi Büyük Konferans Salonu'nda konferans verecek.

Davetiye için tıklayın.

 


BETONART'nın katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz