reklam

24 Şubat 2004 Salı
Ana Sayfa > Haberler

Yapıda Yeni Ürünler Fuarı Sektörden Yoğun İlgi Gördü

Bu yıl ilk kez düzenlenen Yapıda Yeni ürünler 2004 Fuarı, 18 - 22 Şubat tarihleri arasında İstanbul Hilton Convention&Exhibition Center'da gerçekleşti. Küre Reklamcılık tarafından düzenlenen fuara şehir içinden ve dışından ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Tüm dünyada hızla gelişen yapı ve inşaat sektöründe, günden güne artan bir biçimde yeni ürün, yeni teknoloji, yeni uygulama teknikleri ve yeni tasarımlar ortaya çıkıyor. Tüm bu gelişmeleri yapı sektörünün profesyonellerine bir arada sunmak üzere düzenlenmiş fuarda pek çok yeni ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Fuar süresince gerçekleştirilen bilimsel ve teknik seminerler ve firmaların tanıtım seminerleri gibi tüm toplantılar, görsel iletişim sistemi ile tüm ziyaretçilerle eş zamanlı olarak paylaşıldı.

Yapının inşaat aşamasından dış görünüşüne, dekorasyondan güvenliğe kadar geniş bir yelpazede, yenilik temasının öne çıktığı fuarda, Omurilik Felçlileri Derneği'nin yaşam alanlarına dair sergi ve etkinliklerine de yer verildi. Geçtiğimiz 2003 yılının Avrupa Özürlüler Yılı olduğuna dikkat çeken dernek yetkilileri, yapılan etkinliklerle özürlülerin yapıya ilişkin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmeyi istediklerini belirttiler.

Fuarda; kokusuz kolzet, bahçeye kurulabilen mini golf sahası, yıkama ve kurulamanın aynı anda gerçekleştiği endüstriyel çamaşırhane sistemleri, dünyada ilk ve tek olan şömine, dekoratif özel boyalar, yeni bir teknoloji olan ışıkla ısıstma sistemi, en son aydınlatma teknikleri, yeni model kapı ve aksesuarları, yüksek teknoloji membran yapılar, yapay kayak ve buz pateni sistemleri, doğal taş ve seramikler gibi yeni ürünler ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi. Çelik deprem kabini ve depremi önceden algılayan erken uyarı sistemi ise yapı güvenliğini ön planan çıkaran ürünler olarak dikkat çekti.

Yapıda Yeni Ürünler Fuarı, geleneksel fuar anlayışından farklı olarak bilinenin değil, yeniliklerin ön plana çıkacağı, tasarımcının uygulayıcının ve kullanıcının ilgisini sürekli canlı tutan ayrıcalıklı bir fuar olarak, sektördeki yerini aldı.

www.yapidayeniurunler.com

Arkitera

 

Şubat 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
diğer aylar için tıklayın

Yarışma

THBB Mimarlık Ödülleri 2004


Son başvuru tarihi:
21 Mayıs 200
4

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz