reklam

26 Şubat 2004 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

Hasankeyf beyaz gelinlik giydi

Tarihi ve kültürel mirasların buluştuğu antik kent Hasankeyf de kardan nasibini aldı. Bahar ve yaz aylarında on binlerce yerli ve yabancı turistin akın ettiği ve karla birlikten birbirinden güzel görüntülere sahne olan Batman'ın Hasankeyf İlçesi, fotoğrafçıların akınına uğradı. Tarihi mekanın karlı manzarasını çekebilmek için arka arkaya deklanşöre basan fotoğrafçılar, 'Buranın yazı da, kışı da başka bir güzel. Beyaz örtü Hasankeyf'e ayrı bir güzellik kattı. Karlı Hasankeyf'i bir de bu yönü ile resimlemek istedik' dediler.

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın Batman'daki mitingde Hasankeyf'in kurtarılacağını ve turizm beldesi haline geleceğini açıklaması sevinçle karşılandı. Hasankeyfliler, bahar aylarında ilçeye akın edecek turistleri karşılamak için hazırlıklara başladı. Batman Valiliği de, mağaraların apart otele dönüştürülmesi için kolları sıvadı. Kültür Bakanlığı, mağaraların 'apart otel'e dönüştürülmesi için valiliğe 500 milyarlık kaynak aktarmıştı.
Akşam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şubat 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
diğer aylar için tıklayın

ARKIMEET

ARKIMEET Konferans Serisinin davetlisi olarak,  Ben van Berkel 16 Mart 2004 Saat: 19:00'da Askeri Müze Kültür Sitesi Büyük Konferans Salonu'nda konferans verecek.

Davetiye için tıklayın.

 


Philips Armatür'ün katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz