reklam

15 Nisan 2004 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

Çeşme'ye 350 bin fidan dikilecek

İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu, Ege Orman Vakfı'nın işbirliğiyle Çeşme İlçesi'nde 350 bin fidan dikileceğini belirterek, "Dünyanın gözdesi Çeşme'deki ağaçlandırma çalışmalarına vatandaşlarımızın da katkı koymasını bekliyoruz" dedi.

Erozyon olur
Vali Göksu, düzenlenen anlaşma töreninde, Ovacık Köyü ile Çiftlik Köyü arasındaki 269 hektarlık alanda 350 bin fidan dikilmesi için Ege Orman Vakfı ile işbirliği yapıldığını, bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Göksu, "İnsanlar üzerlerinde giysi olmadığında kendilerini nasıl kötü hissediyorlarsa kurak topraklar da bitki örtüsü olmadığından doğal olaylardan etkileniyorlar ve erozyona maruz kalıyorlar" diye konuştu. Ağaçlandırma çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini dile getiren Göksu, 350 bin fidan dikimi için proje çalışmalarını İzmir İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün yapacağını belirtti. 2005 yılına kadar fidanların dikileceğini ifade eden Göksu, vatandaşların da fidan alarak çalışmaya katkı sağlamasını beklediklerini bildirdi.

Destek istedi
Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, Vali Göksu'nun yeşile çok önem verdiğini belirtti. Çeşme'ye gidenlerin otoyol geçişi için ödedikleri ücret kadarıyla bir fidan satın alarak ağaçlandırma çalışmalarına destek verebileceklerini ifade eden Bakioğlu, böylece çocuklara yeşil bir Çeşme bırakılacağını dile getirdi.
Yeni Asır

 

 

 

 

Nisan 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
diğer aylar için tıklayın

ARKIMEET

ARKIMEET Konferans Serisinin davetlisi olarak,  Ben van Berkel 27 Nisan 2004 günü saat 19:00'da Askeri Müze Kültür Sitesi Büyük Konferans Salonu'nda konferans verecek.

Davetiye için tıklayın.

 


Philips Armatür'ün katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz