reklam

23 Nisan 2004 Cuma
Ana Sayfa > Haberler

Kaçak yapılara topyekûn savaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine, İstanbul’da özellikle seçim döneminde yapılan kaçak yapılara karşı Valilik, Büyükşehir Belediyesi, İSKİ, ilçe belediyeleri ve kaymakamlıklar koordinasyon içinde çalışacaklar. Kaçak yapıları, İSKİ uydu fotoğrafları ile tespit edecek, vilayet güvenliği sağlayacak, Büyükşehir lojistik destek verecek, ilçe belediyeleri de yıkacak. Vali Muammer Güler, Başbakan Erdoğan ile görüştüklerini, kaçak yapılara karşı koordinasyon içinde olacaklarını belirterek, “Kaçak yapıya izin vermeme konusunda özellikle ilçe ve belde belediyelerimizin duyarlı olmalarını sağlayacağız” dedi.

Bakanlığa da bildirilecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, kaçak yapıları uydu fotoğrafları ile tespit edip hem İçişleri Bakanlığı’na hem de ilçe belediyelerine bildireceklerini söyledi. İlçe belediyelerine birer yazı göndererek, yıkım için her türlü lojistik desteği vereceklerini bildirdiklerini belirten Topbaş, “Bakırköy Belediyesi yardım istedi gönderdik” dedi.

İSKİ Genel Müdürü Dursun Ali Çodur da, hava bulutlu olduğu için halihazırda istenilen fotoğrafları çekemediklerini belirterek, “Havalar açınca Büyükşehir Belediyesi’nin isteği üzerine İstanbul il sınırları dahilinde her yerin uydu fotoğrafını çekeceğiz” dedi.

Kavi’den Topbaş’a ziyaret
Öte yandan İSO Başkanı Hüsamettin Kavi dün Topbaş’ı makamında ziyaret ederek kutladı. Topbaş, İstanbul’u moda, marka ve fuar merkezi haline getirmek için bir platform oluşturmayı planladıklarını bu çerçevede başta İSO ve İDO olmak üzere sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapacaklarını kaydetti. Hüsamettin Kavi de, gönüllerinin arzu ettiği İstanbul’u meydana getirmek için Topbaş’la çalışmaktan mutluluk ve sevinç duyacaklarını belirtti.
Türkiye

 

 

 

Nisan 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
diğer aylar için tıklayın

ARKIMEET

ARKIMEET Konferans Serisinin davetlisi olarak,  Ben van Berkel 27 Nisan 2004 günü saat 19:00'da Askeri Müze Kültür Sitesi Büyük Konferans Salonu'nda konferans verecek.

Davetiye için tıklayın.

 


Philips Armatür'ün katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz