reklam

13 Mayıs 2004 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

"Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri", Yapı 2004 İstanbul Fuarı'nda 8 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkan Vekili Uğur Çatbaş, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Doğan Hasol tarafından takdim edilen ödüllerin ardından, verilen kokteylle yalıtım sektörünün önde gelen firma ve dernek temsilcileri bir araya geldiler.

Yedi kategoride düzenlenen 2003 Yılı Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri'ni kazananlar şu şekilde sıralanıyor:
Yılın Yatırımı: Ode Yalıtım Sanayi ve Tic. A.Ş.
Yılın Profesyoneli: Sika Satış ve Pazarlama Müdürü Bülent Çolak
Yalıtım Sektörüne Katkı Özel Ödülü: İZODER
Yılın Yeni Isı Yalıtım Ürünü: Capatect Dalmaçyalı
Yılın Yeni Su Yalıtımı Ürünü: Sikalastic 450
Yılın Yeni Ses Yalıtımı Ürünü: Sanifoam Firex
Yılın Yeni Yangın Yalıtımı Ürünü: Sanifoam Palusol

Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi İnterexpo Salonu'nda saat 17.30'da gerçekleştirilen ve Ümit Aktan tarafından sunulan ödül töreninde Emin Özgür Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özgür, Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükran Dilmaç, Gazeteci Çetin Ünsalan ve Sika İhracat Sorumlusu Merhum Sadi Vurgun adına babası Samet Vurgun'a da yalıtım sektörüne yaptıkları katkılardan dolayı birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri organizasyonunda ödüle hak kazananlar Yalıtım Dergisi okurları ve Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Danışma Kurulu'nun oylarıyla belirlendi.

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) ve Polistren Üreticileri Derneği (PÜD)'nin katkılarıyla ve Sanifoam, Vitrafix Yapı Kimyasalları, Sakret, ORBA, 2D Yapı, Sika, Yalteks, BTM ve ODE firmalarının tören sponsoru olduğu Yalıtım Sektörü Başarı ödülleri 2004 yılından itibaren her yıl düzenlenecek.

Enerji kaynakları bakımından dışa bağımlı bir ülke olan Türkiye'nin enerji maliyetlerini azaltarak döviz ve enerji tasarrufu sağlanmasına; insanların konforlu ve sağlıklı konutlarda yaşamasına; çevre kirliliğinin önlenmesine ve ülkenin ekonomik kalkınmasına ciddi katkılarda bulunan yalıtım sektörünün çalışanları ve kurumlarının ödüllendirildiği Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri'nin aday listesinde yapı ve yalıtım sektörünün öncü kuruluş ve şahısları bulunuyordu.
Arkitera

 

Mayıs 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
diğer aylar için tıklayın

Anket

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz