reklam

10 Haziran 2004 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

Türkiye'nin İlk ve Tek Çift Cidarlı Yağmur İndirme Çözümü

PVC yağmur derelerinde bir devrim niteliği taşıyan ve Türkiye için yepyeni bir ürün olan PVC yağmur indirme sistemini tüketicisine sunan Lafarge Çatı Çözümleri, bu sistemle birlikte dere çözümlerini, Bakır, Çelik ve PVC olmak üzere üçe çıkartıyor.

Çatılarda yağmur indirme sistemlerinin oldukça önemli olmasının en büyük nedenlerinin; kırılan, çatlayan, yağmur suyunun düzenli tahliyesini engelleyen, yapının mimari estetiğini bozan yağmur dereleri olmasından dolayı, bu sorunun çözümüne yönelik dayanıklı, estetik ve pratik modüler sistemler sunan Braas PVC Yağmur İndirme Çözümü, Türkiye'nin ilk ve tek çift cidarlı dereye sahip bir sistem.

Yağmur derelerinin dışları kare, içleri yuvarlak kesitli, iki cidar arasında ise güçlendirme parçaları mevcut. Bu sayede sistem farklı mimari estetik beklentilerine cevap verirken, iç yapısı sayesinde yağmur suyunu kolayca tahliye edebiliyor ve mekanik açıdan yüksek dayanıma sahip bir özellik taşıyor.

Avrupa standartlarına göre üretilen sistem, 11 modüler parçadan oluşuyor ve modüler yapısı sayesinde son derece kolay uygulanarak, güçlendirilmiş yapısı sayesinde farklı iklim şartlarına ve atmosfer etkilerine karşı yüksek performans gösteriyor. Aynı zamanda yüksek elastikiyete sahip olan sistem, -30 ile +60ºC arası sıcaklıktan deforme olmadan korozyona karşı da yüksek direnç gösteriyor.

Klasik PVC derelerde görülebilen çatlama, renk solması, sızdırma, şekil deformasyonu, birleşim detaylarında uyumsuzluk ve çözümsüzlük gibi problemler bu sistemle de son buluyor.
Arkitera

 

Haziran 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
diğer aylar için tıklayın

İnşaat malzemelerinin uygulama teknikleri, özellikleri ve yeni malzemeler hakkında görüş alışverişinde bulunabilir, sorunlarınızı ve eleştirilerinizi Malzeme forumuna yazabilirsiniz.

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz