reklam

16 Haziran 2004 Çarşamba
Ana Sayfa > Haberler

Çiğli'ye Cemil Şeboy projeleri

Gölet, Forbes Sevgi Yolu ve Mevlana Heykeli gibi projeleriyle kendinden söz ettiren Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, Gaziemir Belediye Başkanı Adnan Yüksel'den sonra şimdi de Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'a da proje desteği vermeye hazırlanıyor.

Gaziemir'e giderek Yüksel'in gölet yapmak istediği doğal vadiyi gezerek önerilerde bulunan Şeboy, aynı uygulamayı Çiğli'de de gerçekleştirecek. Proje desteği talebinin Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'tan geldiğini ve kendisinin de geri çevirmediğini belirten Şeboy, "11 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Projeler üretiyorum. Başkan arkadaşların benden destek istemesi doğal. Ben de çok iyi mühendislik ya da hukuk bilen bir başkandan yardım isteyebilirim. Önümüzdeki günlerde Sayın Bulut'la bu konuyla ilgili Buca'da bir kez daha bir araya geleceğiz" dedi.

Bütçe düzenlenecek
Ensari Bulut'un ilk etapta Şeboy'dan "idari" anlamda destek istediği öğrenildi. Seçimlerin ardından Tevfik Alyanak'tan kötü bütçeye sahip bir Belediye devraldığı idda edilen Bulut, Şeboy'a ilk olarak bütçesini nasıl düzeltebileceğini sordu. Şeboy da Bulut'a "İşçilerle ilgili yeni düzenlemeler yap." tavsiyesinde bulundu.

Gaziemir'e su oyunları parkı
Şeboy, geçtiğimiz günlerde partidaşı Gaziemir Belediye Başkanı Adnan Yüksel'den gelen davet üzerine Gaziemir'e gitmişti. Yüksel'le Gaziemir'de gölet yapılmak istenen alanı gezen Şeboy, önerilerde bulunmuştu. Şeboy, Yüksel'in gezdirdiği alanın gölet yapmaya çok uygun olmadığını belirterek Yüksel'e doğal vadiye su oyunları parkı, şelaler, amfi tiyatro ve restoran yapmanın daha uygun olduğunu iletmişti.
Yeni Asır - Nil Kuyumcu Aksüyek

 

Haziran 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
diğer aylar için tıklayın

Sokakları, caddeleri, binaları, sorunları, keyifleri, artıları ve eksileri ile kentte yaşamak, kentli olmak üzerine söylemek istedikleriniz Kent ve Çevre forumunda

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz