reklam

15 Temmuz 2004 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

İstanbul denize girilebilir bir kent oldu

Yaz sıcaklarından bunalıp kendisini boğazın serin sularına bırakan İstanbulular, deniz suyunun kirliliği konusunda çalışma yapan İl Sağlık Müdürlüğü ve İSKİ ekiplerinin hazırladığı raporlar karşısında şaşkın.

İki kurum, aynı yerlerden farklı sonuçlar alınması üzerine bundan sonra ortak çalışma kararı aldı.

İstanbul sahillerinde deniz sularının kirlilik oranı konusunda yapılan iki ayrı çalışma da farklı sonuçlar alınması kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin İstanbul’da yaptığı çalışmada 15 yerden denize girilebileceği açıkladı. İSKİ’nin yaptığı çalışma da ise 78 noktadan denize girebileceği belirtildi.

Sarayburnu Sahilleri Çok Temiz
İki kurum arasındaki çalışmaların farklı olmasını İl Sağlık Müdürü Doktor Erman Tuncer, denizden alınan numunelerin şartlara göre değişebilmesine bağlıyor. 15 Temmuz’da yapılacak nunune tespitlerinde ortak çalışma kararı alan İSKİ ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Sarayburnu sahillerinin çok temiz olduğuna dikkat çekti.

İstanbullu Memnun
İstanbul sahillerinde denize girenler ise hayatlarından memnun. Son yıllarda yapılan çalışmalarla İstanbul’un denize girilebilir bir kent olduğunu dikkat çeken yetkililer, İstanbul boğazı sahillerinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.
NTVMSNBC

 

 

 

 

 

Temmuz 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Sokakları, caddeleri, binaları, sorunları, keyifleri, artıları ve eksileri ile kentte yaşamak, kentli olmak üzerine söylemek istedikleriniz Kent ve Çevre forumunda

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz