reklam

22 Temmuz 2004 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

Oyunlar Köyü'nde sorun yok

Üniversiade 2005 Teknik Koordinatörü Şener ile Ege Şehir Planlama Genel Müdürü Pınar'dan bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı, "Eksiksiz hizmet vereceğiz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2005 yılında İzmir'de gerçekleştirilecek 23. Dünya Üniversite Yaz oyunları'nda 10 bine yakın sporcunun barınacağı Uzundere'deki Oyunlar Köyü'nde incelemelerde bulundu.

Sözleşme yapıldı
Köy'deki konutların satışını yürüten Ege Şehir Planlama A.Ş Genel Müdürü Elçin Pınar ve Üniversiade 2005 Teknik Koordinatörü Gül Şener'den bilgi alan Kocaoğlu, Oyunlar Köyü'nde her şeyin yolunda gittiğini ve 23. Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda tesislerin eksiksiz olarak hizmet vereceğini ifade etti.

2005 yılında İzmir'in ev sahipliği yapacağı organizasyonun bugüne kadar Türkiye'de gerçekleştirilen en büyük ve uzun süreli organizasyon olacağının altını çizen Kocaoğlu, üniversite oyunlarının olimpiyatlardan sonra dünyanın en büyük ikinci spor organizasyonu olduğunu anımsattı. Kocaoğlu, çalışmaların hızla ilerlediğini ve mesaisinin büyük bölümünü bu işe ayırdığını söyledi.

Başkan Kocaoğlu'na Oyunlar Köyü'ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Üniversiade 2005 Teknik Koordinatörü Gül Şener, köyü çevreleyen istinat duvarlarının bitme aşamasına geldiğini söyledi. Geçtiğimiz haziran ayında oyunlar sırasında katılımcıların her türlü ihtiyacına cevap verecek olan kent merkezinin temellerinin atıldığını hatırlatan Şener, İZSU'nun içme suyu ve kanalizasyon ihalelerini gerçekleştirdiğini söyledi.

Hiç sorun yok
İçme suyu, kanalizasyon şebekesi ve su depolarının ihalesinin hemen ardından elektrik ve telefon ihalelerinin yapılacağını belirten Şener, gerek Telekom'la gerekse diğer ilgili kurumlarla tüm protokollerin imzalandığını, hiçbir sorunun olmadığını sözlerine ekledi.

Kent merkezi ocakta bitecek
Oyunlar Köyü'nde yer alan kent merkezinin 2005 yılı ocak ayı sonunda tamamlanacağını söyleyen Şener, köydeki yolun iki kısımda ihale edildiğini belirtti. Oyunlar Köyü'nün peyzaj projelerinin hazırlandığını, büyükşehir belediyesinin olanaklarıyla yapılacak olanların halen devam ettiğini hatırlatan Şener, önümüzdeki aylarda peyzaj projelerinin uygulamasına geçileceğini sözlerine ekledi.

Az sayıda konut kaldı
Ege Şehir Planlama A.Ş Genel Müdürü Elçin Pınar da konutların satışındaki son durum hakkında başkan Kocaoğlu'na bilgi verdi. Her ay ortalama 7-8 konutun satışının gerçekleştiğini hatırlatan Pınar, C tipi teras evlerden az sayıda kaldığını ve satışlara devam edildiğini söyledi. Pınar, Oyunlar Köyü'nden konut almak isteyen vatandaşların Ege Şehir Planlama AŞ Genel Müdürlüğü'ne gelerek ya da 464 40 00 veya 464 40 01 numaralı telefonları arayarak bilgi alabileceklerini ifade etti.
Yeni Asır - Ertan Gürcaner

 

Temmuz 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Personel arayanlar, iş arayanlar, ilan vermek isteyenler, artık Arkitera Kariyer sayfalarında buluşuyor.

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz