reklam

30 Temmuz 2004 Cuma
Ana Sayfa > Haberler

Bornova'ya 1000 yeni konut

Genel Başkan Aslan, üniversitelerle işbirliği yaparak yeni yerleşim alanları kurma konusunda çok istekliyiz. Arsa konusunda da belediyeden yardım sözü aldık" dedi.

Ege-Koop Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, Aziz Kocaoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Bornova Belediye Başkanlığı görevine gelen Sırrı Aydoğan'ı ziyaret etti. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Bornova'nın adına yakışır bir kentleşme anlayışı ve Ege-Koop'un tecrübesini birleştirerek; ilçede yeni bir toplu konut projesine talip olduklarını söyledi.

Aslan, "Ege-Koop olarak, yeni projemizi üniversiteleriyle ve bilimsel kurumlarıyla, İzmir'in eğitim ve kültür kentlerinden biri olan Bornova'da gerçekleştirme konusunda çok istekliyiz. Nüfusu her sene artan ve hızla büyüyen böyle bir kentin, konut ihtiyacı en üst seviyede" dedi.

Aslan, Başkan Aydoğan'dan bu tip projelerin gerçekleştirilmesi için gerekli alanlar yaratılması ile mevcut Hazine arazilerinin belirlenmesi ve gerekli planlama çalışmalarının yapılması konusunda destek istedi.

Talimat veriyorum
Ege-Koop'un projeleriyle İzmir'in yüz akı olduğunu belirten Belediye Başkanı Aydoğan ise, böylesine tecrübeli bir kurumun ilçede gerçekleştireceği bir toplu konut projesine destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Ege-Koop'un İzmir'e çok önemli kentler kazandırdığına dikkat çeken Aydoğan, şöyle konuştu:
"Böyle bir kenti Bornova'da kurma isteği bizim için sevindirici ve onur verici. Proje için arsa bulunmasından, burada gerekli plan düzenlemesinin yapılmasına kadar her konuda, Ege-Koop'un yanındayız. İlgi birimlere hemen talimat veriyorum" diye konuştu.
Yeni Asır

 

 

 

Temmuz 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Kentin fiziksel çevresi, sorunları ve kentli olmak üzerine görüşlerinizi Kent başlığı  altında tartışıyoruz.

Arkitera.com/forum

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz