reklam

14 Aralık 2004 Salı
Ana Sayfa > Haberler

Autodesk’in Türkiye yeni yöneticisi, Tarkan Selahiye

Autodesk’te organizasyon değişikliği ile Türkiye, EMEA Güney grubuna bağlanırken, Autodesk Türkiye sorumluluğu görevine Tarkan Selahiye atandı.

Autodesk Dağıtıcısı Sayısal Grafik, Autodesk organizasyonu içinde EMEA (Europe, Middle East, Africa) bölgesinin “Güney Avrupa Grubu”na bağlı olarak çalışmaya başladı. Aralarında Fransa, İspanya, İtalya, Yunanistan gibi Avrupa’nın güneyinde yer alan ülkelerin bulunduğu “Güney Avrupa Grubu”, ekonomik gelişmişlik açısında EMEA’nın önde gelen grupları arasında yer alıyor. Daha önce bağlı bulunduğu “Gelişmekte Olan Ülkeler Grubu”ndan “Güney Avrupa Grubu”na terfi eden Türkiye’yi, yeni organizasyonda “Autodesk Abonelik Sistemi” gibi yeni uygulamalar bekliyor.

Yenilenen organizasyon ile Autodesk’in Türkiye sorumluluğu görevine Tarkan Selahiye getirildi. Türkiye doğumlu olan ve 6 yıllık Autodesk geçmişi olan Tarkan Selahiye, Autodesk Yunanistan ofisinde görev yapıyor. Tarkan Selahiye’nin Türkiye sorumluluğuna atanması, başta Sayısal Grafik olmak üzere tüm Autodesk Türkiye ailesinde memnuniyetle karşılandı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sayısal Grafik Genel Müdürü Erol Parmakerli “İki mutluluğu bir arada yaşıyoruz” dedi. Parmakerli “Son yılların en başarılı dünya şirketlerinden biri olan Autodesk, bu başarısını dünya ekonomilerine ve değişen pazar taleplerine uygun olarak sürekli kendini yenilemesine ve geliştirmesine borçlu. Autodesk’te gelişim ve değişim hiç bir zaman durmuyor. Son organizasyon değişikliğinden şüphesiz ki en karlı çıkacak olan ülke Türkiye. Bu değişiklikle “Gelişmekte Olan Ülkeler” grubundan yeniden organize edilen “Güney Avrupa” grubuna terfi ettik. Autodesk Türkiye Yöneticiliğine ise hem Autodesk’i hem de Türkiye’yi çok iyi bilen bir yönetici Tarkan Selahiye atandı. Böylece iki mutluluğu birarada yaşamış olduk. Autodesk’teki bu iki güzel gelişme ile Sayısal Grafik ve Yetkili Satıcıları’nın 14 yıllık deneyimlerinin birleşmesi Türkiye’de bir dönüm noktası oluşturacaktır.” diye sözlerini sürdürdü.
Arkitera

 

Aralık 2004 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
diğer aylar için tıklayın

Platform

Arkitera Platform 2004 - 2005, 25 Aralık 2004 tarihinde Ankara'da gerçekleşecek.

Yönetici: İhsan Bilgin
Davetli Tartışmacılar: 
Ali Cengizkan, Can Çinici, Abdi Güzer, Tansel Korkmaz, İlhan Tekeli


Kale Grubu'nun  katkılarıyla

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz