reklam

05 Mayıs 2005 Perşembe
Ana Sayfa > Haberler

Topbaş, Gazi Mahallesi sakinlerine tapu sözü verdi

Topbaş, Alibeyköy Baraj Gölü Havzası'nda düzenlenen ''Ormanına Sahip Çık, Çevreni Temiz Tut Bahar Şenliği''ne katıldı.

Burada konuşan Topbaş, Gaziosmanpaşa'yı farklı bir noktaya getirmek için çalışma yaptıklarını anlatarak, doğalgaz ve altyapı sorunlarını çözeceklerini bildirdi.

Piknik yapılan alanın yeniden düzenlenmesi için Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'a söz verdiğini belirten Topbaş, mükemmel bir piknik alanı hazırlayarak burada hep beraber piknik yapıp halay çekeceklerini söyledi.

Topbaş, Gazi Mahallesi sakinlerinin tapu talepleri üzerine de ''Tapu sorununu çözmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilgili Bakan ve bürokratlarına talimat verdi. Ancak bürokratik oligarşi nedeniyle bir türlü adımlar atılamıyor. Ama bu sorunu çözeceğiz'' dedi.

Göreve geldiklerinde İstanbul'a 500 yeni otobüs alınması için talimat verdiğini, ancak henüz bu otobüslerin ellerine geçmediğini ifade eden Topbaş, sözlerini şöyle tamamladı:

''100 otobüsü, 25 Mayıs'ta Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçında devreye sokacağız. Aradan 14 ay geçtikten sonra ancak 100 otobüsü devreye alabileceğiz. Karar veriyoruz, ama hemen anında olmuyor. Elimizde sihirli değnek yok. Gücümüz daha fazlasına yetmiyor. Halkımızla el ele vererek bunları aşacağız.''

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erol da, çocukların geleceği için doğanın korunması gerektiğini vurgulayarak, ilçe halkı ile birlikte bunu el ele gerçekleştireceklerini söyledi.

Erol, Gazi Mahallesi'nde yolun yanı sıra yeni parklar yapacaklarını bildirdi.

Törende konuşmaların ardından Kadir Topbaş, Erhan Erol ile birlikte piknik alanına ağaç dikti ve piknikçilerle sohbet etti. Topbaş, bir aileyle soğan ekmek de yedi.

Belediye Başkanı Erol da, öğrencilerle birlikte çevredeki çöpleri topladı.
Haber Türk 

 

Mayıs 2005 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
          01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
diğer aylar için tıklayın

Koruma, restorasyon, sanat tarihi ve arkeoloji sorunlarını, düşüncelerinizi Koruma ve Restorasyon forumuna yazabilirsiniz. 

Arkitera.com/forum

  

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz