reklam

09 Mayıs 2005 Pazartesi
Ana Sayfa > Haberler

İstikbal'in en büyük ev konsept mağazası Ankara'da açıldı

İstikbal, 4 milyon dolar yatırım yaptığı 10.000 m2'lik en büyük ev konsept mağazasını Ankara'da açtı. Mağaza açılışını Sanayi Bakanı Ali Coşkun yaptı.
Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, mağaza açılışına, Sanayi Bakanı Ali Coşkun, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Zafer Çağlayan, İstikbal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve İstikbal Mobilya Genel Müdürü Memduh Boydak'ın yanı sıra çok sayıda katılımcının yer aldı.

Açılışta bir konuşma yapan Sanayi Bakanı Ali Coşkun, sürdürülebilir bir büyüme temposuyla ülkenin daha aydınlık günlere kavuştuğunu söyledi. Bu başarıda en büyük payın özel sektöre ait olduğunu ifade eden Coşkun, şunları kaydetti: "Anadolu ateşinin, ticari hayatımızda nasıl marka olduğunu görüyoruz. İstikbal ailesine çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar dürüst ticareti, kaliteyi ve dünya markası olmayı seçiler. İstikbaliniz açık olsun."

İstikbal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ise, İstikbal mağazalarının en son ve en büyük halkasını, Türkiye'nin kalbinin attığı Ankara'da açıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi ve "Yeni içeriği ve yaklaşımıyla, Ankara halkına konfor sunacağını ümit ettiğimiz mağazamız, bir mekanı eve dönüştüren tüm ürünleri tek çatı altında topluyor. Kent insanının yeni yaşam koşullarına uygun olarak planlanan mağazamız, tüketicinin zamandan tasarruf etmesini, tek bir mağazaya girerek tüm ihtiyaçlarını karşılamasını sağlıyor" dedi.

Değişen tüketici beğenileri ve beklentileri doğrultusunda oluşturdukları yeni ev konsept mağazacılığını, Türkiye genelindeki İstikbal mağazalarına kısa sürede yaymanın öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirten İstikbal Mobilya Genel Müdürü Memduh Boydak, "Yaklaşık yarım asırlık bir geçmişe sahip olan İstikbal Mobilya, değişen tüketici beğenileri ve beklentileri doğrultusunda, mağazacılık anlayışına yeni bir yaklaşım getirdi. Tüketicilerin ev ile ilgili aradıkları herşeyi bulmak için keyifle gezebilecekleri ve bütün ihtiyaçlarını aynı anda karşılayabilecekleri 10.000 m² büyüklüğündeki mega mağazalarımız, ürün gamıyla da farklı ve özel seçenekler sunmayı hedefliyor. İstikbal, her zaman tüketicilerine A'dan Z'ye her türlü hizmeti vermek için çalışıyor." dedi.

Diyarbakır, Bursa, Samsun, İstanbul ile yeni yatırımlara devam
Tüm Türkiye'de 1000'i aşkın hizmet noktası bulunan İstikbal, ilkini Ankara'da açtığı ev konsept mağazalarını, önümüzdeki günlerde Bursa, Samsun, Diyarbakır, İstanbul illeri ile devam ederek, yeni yatırımlarla Türkiye'nin çeşitli illerinde tüketicileriyle buluşturmayı hedefliyor. Mutfaktan halıya, oturma grubundan bahçe mobilyasına, aksesuardan yatağa kadar zengin bir ürün yelpazesinin tek çatı altında toplandığı mega mağazada, alışveriş sırasında kısa bir mola vermek isteyenler için özel cafe ve ailelerin, çocuklarını bırakarak rahatça alışveriş yapabilmeleri için oyun alanı da bulunuyor.
Dünya

 

Mayıs 2005 Arşivi

pt sl çr pr cm ct pz
          01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
diğer aylar için tıklayın

  

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz