reklam

Haberler
Kasım 2001 

Birmot’la Kültür ve Sanat Üstünlüğü Sizin!

Birmot Alfa Romeo Mağazaları kapılarını kültür ve sanat için açıyor. Ekim 2001-Ekim 2002 tarihleri arasında, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından yaratılan eserler, Birmot Alfa Romeo Mağazaları’nda sergileniyor.

Çağdaş ve sağlıklı nesillerin yetişmesinde kültür ve sanatın önemli bir yer tuttuğunun bilincinde olan Birmot, uzun soluklu bir sosyal projeye imza atıyor. 2002’nin Ekim ayına kadar sürecek olan BİRART Projesi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesindeki yaratıcı beyinlere eserlerini sergileme olanağı sunuyor.

“Sanatın endüstri ile kaynaşması” teması çerçevesinde oluşturulan proje; Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin üretkenliğini destekleyerek, yaratıcılıklarının toplum ile buluşturulmasını hedefliyor. Proje; 26 Ekim-26 Kasım 2001 tarihleri arasında Ortaköy Alfa Romeo Mağazası’nda , Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Mehmet Âli Müstecaplıoğlu ile Güzhan Müstecaplıoğlu’nun ahşap üzerine resimler sergisiyle başlıyor.

Birmot’un yol kültürü konseptinin doğal bir uzantısı olan bu proje, her türlü üretimin sanata dönüştürülebileceğini bir kez daha kanıtlıyor. Geleceğin sanatçılarını teşvik ederek toplumsal gelişime önemli bir katkı sağlayan BİRART Projesi; farklı sanat dallarına hitap eden ve Türkiye çapındaki Birmot Alfa Romeo Mağazaları’nı kapsayan yapısıyla çok yönlülük ve süreklilik bağlamında dikkat çekiyor.

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz