reklam

Haberler
Eylül 2002 

Signature'02, Geleceğin tasarımcıları bu kapıdan geçecek...

İstanbul, 2 Ekim’de LaSalle Akademi’deki eğitimini tamamlayan geleceğin moda tasarımcılarının “Signature'02” moda şovuna sahne olacak.

Yabancı ve Türk hocaların eşliğinde eğitimlerini tamamlayan LaSalle Akademi'li genç tasarımcılar, hazırladıkları özel koleksiyonlarını bu defile ile sunuyorlar. İki bölümden oluşan bu büyük şovda toplam 136 değişik tasarım sergileniyor.

Uluslararası bir program uygulayan Lasalle Akademi'nin, moda şovunda sunulacak
giysileri, zaman ve mevcut trendlerin daha ötesine geçerek, tasarımcıların özgün yaratıcılıklarının dışa vurumundan oluşuyor. “Signature'02”deki tasarımlarından da anlaşılacağı gibi, bağımsız düşünme tekniği ve farklılıklara değer vermeyi öğrenerek yetişen LaSalle mezunları, yeni hayatlarında trendlerin takipçisi değil, trend yaratıcı olarak moda dünyasına katılıyorlar.

İşte gelecekte Türkiye’yi moda üreten ülkelerden biri haline getirmek amacıyla eğitimlerini tamamlayan yeni tasarımcılar;
Cem Çalık, Ceylan İnak, Çiğdem Kalyoncu, Elif Aylin Tunaz, Esra Ceylan, Gamze Bulutlar, Gül Tanatar, Müge Özkan, Nezihe Ülker, Pınar Şişman, Yüsra Kamil..
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz