reklam

Haberler
Aralık 2002 

Reklamcılar, bu sergi sizin için

New York'tan gelen Art Directors Club 81. Ödül Sergisi, 13 Aralık'tan itibaren Bilgi Atölye 111'de sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Sergi, 3 Ocak tarihine kadar sürecek. Art Directors Club, New York’da 1920 yılında; reklamcılık, grafik tasarım, interaktif medya, yayın tasarımı, tipografi, çevre tasarımı, fotoğraf ve ilüstrasyon gibi disiplinlerde yaratıcılığı geliştirmek üzere kuruldu.

Dernek, 81 yıldır çeşitli ülkelerden yaratıcı katılımcılara ödül veriyor. Bu ödülleri kazanan yapıtlar, dünyanın her yanından gelen katılımcılarla giderek artarak çeşitli ülkelerde sergileniyor.

New York Art Directors Club'ın 81'nci yıl sergisinde, Brezilya, Singapur, İsveç, ABD, İngiltere, Almanya, Japonya, Arjantin, Hollanda ve İsviçre'den katılımcıların yapıtları yeralıyor. Eserler, İstanbul’da Bilgi Atölye 111’de sanatseverlerle buluştuktan sonra, Amerika, Avrupa, Asya ve Güney Amerika kıtalarından da birçok şehri ziyaret ederek dünya turunu tamamlayacak.

Sergide 12 binden fazla eser arasından, görsel mükemmeliyet, özgünlük ve yaratıcılığı kıstas alınarak seçilen 200 den fazla yapıt bulunuyor. Sergi; yayın, reklamcılık, dergi tasarımı, ilüstrasyon, fotoğraf, web sitesi, CD-Rom tasarımı gibi çok çeşitli eselerden oluşuyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi
Bilgi Atölye 111
Sıraselviler Cad. No.111
Taksim
Tel:0212 292 86 97

Hürriyet

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz