reklam

Haberler
Haziran  2003

Sıtkı Kösemen’le "Derin Bodrum"

The Marmara Bodrum sponsorluğunda gerçekleştirilen, 6 Haziran’da Bodrum’da açılacak olan sergide; bir önceki kitabından tanıdığımız yerel yüzler bu defa Bodrum sokaklarından bakacaklar. Sıtkı Kösemen’in "Derin Bodrum" sergisi 2 Kasım’a kadar devam edecek.

Sergi, The Marmara Otelleri’nin desteğiyle yayimlanan 217 fotografin yer aldığı 414 sayfalık "Derin Bodrum" kitabının kapsamı içinde gerçekleşecek. Bülent Korman’ın editörlüğünde, Hakkı Mısırlıoğlu’nun grafik tasarımıyla şekillenen kitapta, Zeynep Tunuslu’nun da mini röportajlarıyla beslenen fotoğraflar, Bodrum sokaklarında yaşayan, ama bir şekilde kendi hayatlarında saklanan yerel halkı, bu sergi vasıtasıyla tüm izleyenlerle tanıştıracak, "derin" bir nefes aldıracak.

Sıtkı Kösemen 1955’de doğdu. ODTÜ’de Mimarlık eğitimi gördü. İlk fotoğraflarını 1983’de sergiledi. Onları bugüne değin 12 kişisel sergi, 5 ajanda, 4 kitapta ("Halic 1993", "Boğaziçi Yazıları", "2000", "Beyoğlu. Ben") yer alan fotoğraf projeleri izledi. "Türkiye portreleri" ve "Avrupalı" adlı iki kısa filmi var. 2001’de "Leica Camera" tarafindan "2002 Leica Günlük"te fotoğraflarına yer verilen dünyanın 12 sanatçısından biri seçildi.

Sıtkı Kösemen’in "Derin Bodrum" sergisi The Marmara Bodrum ana sponsorluğunda, Kalita ve Zebra Design Factory’nin değerli katkılarıyla gerçekleştirilmektedir.

Adres:
The Marmara Bodrum 
Köybaşı Mevkii / Bodrum 

Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz