reklam

Haberler
Mart 2004

9. İstanbul Saydam Günleri'ne Başvurular Başladı

Her yıl ekim ayi içerisinde düzenlenen İstanbul Saydam Günleri'nin dokuzuncusu bu yıl 2-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Türkiye'de yapılan ve geniş kitlelere ulasan sayılı fotoğraf etkinliğinden biri olan İstanbul Saydam Günleri, eserlerini saydam gösterisi olarak sunmak isteyen fotografçılarla, izleyicilerini buluşturuyor.

İstanbul Saydam Günleri'ne katılmak isteyen fotografçılar başvuru formalarını 15 Mart 2004 tarihinden itibaren İstanbul'da İFSAK, İstanbul Fotoğraf Merkezi, Fotoğraf Evi ve Fototrek ile diger illerde çesitli fotoğraf kurumlarından temin edebilecekleri gibi Fotoğraf Vakfı Girişimini arayarak faks yoluyla veya İstanbul Saydam Günleri'nin sitesi olan www.saydamgunleri.org adresinden de alabilirler.
Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0 212 243 71 88 numaralı telefonu arayabilir veya [email protected] adresi ve [email protected] adreslerine mail atabilirler.

Istanbul Saydam Günleri sitesini göremk için tıklayınız

9. İstanbul Saydam Günleri Bursu
Bu yıl dokuzuncusu yapılacak olan İstanbul Saydam Günleri her yıl olduğu gibi bir öğrenciye saydam gösterisini gerçekleştirmesi için burs verecektir.

Saydam Gösterisi Bursu'nda üniversite, yaş ve konu sınırlaması yoktur. Grup olarak ya da kişisel katılım mümkündür. Ancak katılımcıların ögrenciliklerinin yanı sıra fotoğraf ile profesyonel bir ilişkide bulunmamaları gerekmektedir. Her katılımcı yalnızca bir dosya ile burs başvurusunda bulunabilir.

Üniversite ögrencileri, hazırlayacakları proje dosyasında saydam gösterisi projesinin adı, teması, senaryosu, çekim süresi, bütçesi, gösterim aşamasında kullanılması düşünülen teknik malzeme listesi bulunmalıdır. Proje dosyasında ayrıca, katılımcı veya katılımcıların ad - soyad, adres, telefon, e-posta adresi, ögrenci olduklarını gösteren belge, özgeçmis, fotografik performanslarını gösterecek olan, en az 15 saydamdan oluşan kısa bir saydam gösterisi yeralmalıdır.

İstanbul Saydam Günleri Organizasyon Komitesi tarafindan değerlendirmeye alınan projeler arasından desteklenmesine karar verilen saydam gösterisi projesi, her yılın Haziran ayı içerisinde duyurulacaktır. Destekleme kararı alınan projenin, dosyada belirtilen proje bütçesinin detayları gerektiğinde realize edilerek dia-pozitif film, film banyosu, çerçeve ve prodüksiyon masraflari karşılanacaktır.
Ayrıntılı bilgi almak isteyenler  0 212 243 71 88 nuamarali telefonu arayabilir veya [email protected] adresi ve [email protected] adreslerine mail atabilirler ayrica Istanbul Saydam Günleri'nin sitesi olan www.saydamgunleri.org adresinde de basvuru formu ve ayrintili bilgi bulunmaktadir.

Basvuru formları ayrıca 15 Mart 2004 tarihinden itibaren İstanbul'da İFSAK, İstanbul Fotoğraf Merkezi, Fotoğraf Evi ve Fototrek ile diğer illerde çesitli fotograf kurumlarından temin edebilecekleri gibi Fotoğraf Vakfı Girişimini arayarak faks yoluyla da alınabilir.

Son basvuru tarihi: 05 Temmuz 2004

Fotoröportaj Atölyesi ve Bursu 
Fotoğraf Vakfı Girişimi tarafından yapılacak olan Fotoröportaj Atölyesi ve Bursuna başvuru süreleri uzatıldı. Atölyeye Başvuru için son tarih 20 Mart 2004, Atölye baslangıç tarihi ise 24 Mart 2004 olarak değiştirilmistir. Atölyeye katılmak isteyenlerin 20 Mart 2004 tarihine kadar mümkünse tematik 15 fotoğraftan oluşan portfolyoları, öz geçmişleri ve atölyeye neden katılmak istediklerine dair bir yazıyla Fotoğraf Vakfı Girişimi'ne başvurmaları gerekmektedir. Atölyeye üniversitelerin fotoğraf ve iletişim bölümlerinde okuyanlar ile 30 yaşın altında, temel fotoğraf bilgisine sahip fotografçılar katılabilir. Bilgi almak için 0 212 243 71 88 numaralı telefon aranabilir.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz