reklam

Haberler
Temmuz 2004

Tracer ile Altı Kürator Rotterdam Kenti'ni Yansıtıyor

Tracer, TENT'in 5. yıldönümü dolayısıyla Witte de With ile hazırladığı bir sergi projesi. Serginin başlığı Tracer metabolik süreçleri takip etmek için fizik ve kimyada kullanılan bir izotopu simgeliyor. Burada Tracer'ı simgeleyen altı küratör Rotterdam'daki modern sanatın altını çiziyor.

Farklı ülkelerden davet edilen 6 küratör, Rotterdam'daki kültürel ortamda fikirlerini ve tepkilerini paylaşmak için çalışıyor. Temel kavramlar arasında, sanatsal ürünler, kentle ilgili sanat politikaları ve ayrıca TENT Görsel Sanatlar Merkezi ve Witte de With Çağdaş Sanat Merkezi'nin uluslararası konumu yer alıyor.

Sergide, alt başlıklar altında Türkiye'den Pelin Tan, Almanya'dan Andreas Broeckmann Hollanda'dan Ritsaert ten Cate, İrlanda'dan Annie Fletcher, Fransa'dan Thomas Michelon, ve Çek Cumhuriyeti'nden <waanja> kişisel değerlendirmelerini, tartışmalar serisi halinde müzik, film ve video gösterileriyle sunacak.

Türkiye'den "Başka Bir İklimden Bagaj" ile sunum yapacak olan Pelin Tan, sergide yeni bir iş yapmak için bir grup sanatçıyı bir araya getiriyor.

Sergiyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.
Arkitera

 

 

 

 

 

 

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz