reklam

Haberler
Kasım 2004

En güzel “Uçuşan kareler” belli oldu


Renkli Dal birincisi Fatih Sönmez

Koç Allianz Fotoğraf Yarışması’nın siyah-beyaz dalda birincisi İstanbul’dan Orhan Yayla, renkli dalda birincisi ise Van’dan A. Fatih Sönmez oldu.

Bu yıl 11.si düzenlenen Koç Allianz Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı. İki ayrı dalda düzenlenen yarışmaya yaklaşık 1.300 eser katıldı. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri, 30 Kasım 2004 Salı günü Koç Allianz Oditoryumu’nda düzenlenecek törende verilecek.


Birinci: Orhan Yayla


İkinci: Gürcan Öztürk


Üçüncü: Şekip Ayhan Tünel

Yarışmanın siyah-beyaz daldaki birinciliğine Orhan Yayla (İstanbul), ikinciliğe K. Gürcan Öztürk (İstanbul), üçüncülüğe de Şekip Ayhan Tünel (İstanbul) layık görüldü. Renkli fotoğraf dalında ise birinciliği A. Fatih Sönmez (Van), ikinciliği Hasan Metin Soner (Ankara), üçüncülüğü de Tufan Kartal (İstanbul) aldı.


İkinci: Hasan Metin Soner


Üçüncü: Tufan Kartal

Adana’dan Van’a, İzmir’den Gaziantep’e kadar Türkiye’nin dört bir yanından fotoğrafların gönderildiği yarışmada, her iki kategoride belirlenen birinciler 4 milyar 500 milyon, ikinciler 3 milyar, üçüncü yarışmacılar ise 2 milyar TL ödül alacak.

Yarışmanın seçici kurulu Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Öner Gezgin, Fotoğraf Sanatçıları Şakir Eczacıbaşı, Ani Çelik Arevyan, Arif Aşçı ve Merih Akoğul’un yanı sıra, Koç Allianz Sigorta A.Ş. Murahhas Azası, Koç Allianz Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü M. Kemal Olgaç ve Fotoğraf Dergisi Editörü Nadir Ede’den oluşuyordu.
Arkitera

Arşiv

Copyright © 2000-2002 Arkitera Bilgi Hizmetleri [email protected]

Reklam vermek için - Danışmanlarımız - Editörlerimiz