Yarışmalar

Electrolux Design Lab 2007

Son Başvuru Tarihi: 01 Ağustos 2007
İletişim
Web Sitesi: www.electrolux.com/desi...
Yarışma Sonuçları
     

Birinci Ödül
Levente Sabo, Moholy - Nagy University of Art & Desing, Macaristan
Doğal detarjanlı çamaşır makinesi "E-Wash"

İkinci Ödül
 
Laura Pandelle, Ecole Boulle, Fransa
Güneş Enerjili Fırın "Pebble"

Üçüncü Ödül
He Cheng Fei, Jiangnan University, Çin
Kovan şeklinde bölümlenmiş enerji tasarruflu buzdolabı "Go - Fresh"
Yarışma Bilgileri

Electrolux’ün bu yıl 5.sini düzenlediği Electrolux Design Lab 2007 yarışması için başvurular başladı. Üniversitelerin tasarım bölümü öğrencilerinin katılabileceği yarışmada bu yıl, katılımcılar 2020 yılına yönelik çevre dostu ve dayanıklı ev aletleri ile ilgili fikirlerini ve tasarımlarını sunacaklar.

Yaratıcı projelere destek vermek için dünya çapında düzenlenen Electrolux Design Lab Tasarım Yarışmasına katılacak tasarım bölümü öğrencileri projelerini 01 Ağustos 2007 tarihine kadar gönderebilecek. Dünyaca ünlü tasarımcıların oluşturduğu bir jüri tarafından değerlendirilecek projelerden finale kalanlar Eylül ayı sonunda açıklanacak. Bu sene Kasım ayı sonunda Fransa’nın başkenti Paris’te yapılacak olan final töreninde birinci olan yarışmacı 5.000 Euro ve Electrolux Global Design Center’da 6 aylık staj yapma fırsatı elde edecek. İkinci olan yarışmacı 3.000 Euro, üçüncü yarışmacı ise 2.000 Euro para ödülü alacak.

Bu yılki teması, global ısınma ve çevre dostu ürünlerin öneminden yola çıkılarak belirlenen yarışmada finalistler, tasarım, yenilikçilik, işlevsellik, dayanıklılık ve tüketici içgörüsü kriterleriyle değerlendirilecek projelerini 2020 yılı için geliştirecekler. Yarışmaya tüm başvurular www.electrolux.com/designlab sitesi üzerinden yapılacak ve katılım şartlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler internet üzerinden öğrenilebilecek.
Yarışma Arşivi
Yayınlanan yarışmaların kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz kategoriyi listeden seçiniz.